Haberler

Asker adaylarını taşıyan otobüs şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 30 yaralı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü şarampole devrildi. Asker adaylarını taşıyan otobüsteki 1 kişi öldü, 10'u ağır olmak üzere 30 kişi de yaralandı.

Bu sabah saat 07.00 sıralarında Afyonkarahisar- Antalya kara yolu Hüdai kaplıcaları yakınında Yalova'dan Antalya'ya giden henüz sürücüsü belirlenemeyen yolcu otobüsü, sürücünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi.

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 30 yaralı

50 METRE SÜRÜKLENDİLER

Asker adaylarının bulunduğu otobüs, yaklaşık 50 metre sürüklenirken içindeki 1 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 10'unun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 30 yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500

Yorumlar (5)

zübükzade:

ölen sehit yaralılar gazi ilan edilmeli

80
13
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Çok doğru söylüyorsun o çocuklar evden çıkmış asker ocağına gidiyordu Devletin korumasına geçmişti ..

yanıt40
yanıt1
seyfullah aydın:

VATANİ GÖREVİNİ YAPMAK İÇİN SİLAH ALTINA ALINAN HER VATANDAŞ MUAZZAF ASKER VE POLİSİN SAHİP OLDUĞU HER HAKLARI ALMALI GAZİLİK VE ŞEHİTLİK SADECE KADROLULARIN DEĞİL VATANI İÇİN MÜCADALE EDERKEN ÖLEN YARALANAN HER VATANDAŞIN HAKKIDIR

38
7
yanıtYanıtla
Ramazan Gümüş:

Şarampole yuvarlandı mı Şarampole devrildi mi Yoksa yolcu otobüsü yan mı yattı.

4
6
yanıtYanıtla
Haydar :

Kazada ölenlere Allah Rahmet eylesin. Yaralilara sifa versin. Bir kazaya müdahale ederken, Görevlileri Olay mahlinden 400 mt veya 500 metre önce Ücgen Reflökterlerin Acilmasi ve Isiklandirma ile ileride bir kazanin oldugunu Arkadan gelen Araplarin Anlamasi ve hizinin düsürülmesi saglanmali...

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title