Haberler

Yenikapı Miting Alanı'nda teröristbaşı Öcalan posteri açan 2 kişi tutuklandı

Güncelleme:

İstanbul'daki Yenikapı Miting Alanı'nda önceki gün düzenlenen nevruz programında terör örgütü PKK/KCK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açtıkları tespit edilen 5 şüpheliden 2'si tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yenikapı Miting Alanı'nda dün düzenlenen nevruz programında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açıp gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince bölücü terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışma yapıldı. Bu kapsamda dün İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilen nevruz programında PKK/KCK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açan 3 şahıs ve sosyal medya hesabında Öcalan posteri yayınladıkları tespit edilen 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

2 ŞAHIS TUTUKLANDI

Alandaki polis ekiplerince gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yenikapı Miting Alanı'nda teröristbaşı Öcalan posteri açan 2 kişi tutuklandı

İSTANBUL EMNİYETİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İstihbarat ve Terörle Mücadele şube müdürlüklerince, bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalara ilişkin şunlar kaydedildi: "17 Mart'ta İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleşen nevruz programında miting alanında bulunan kule üzerine çıkıp PKK/KCK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posteri açan 3 şahıs ve Twitter isimli sosyal medya sitesinde PKK/KCK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posteri açtıkları tespit edilen 2 şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 18 Mart'ta çıkarıldıkları adli makamlarca 3 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Abdullah Öcalan İstanbul Kck PKK Güvenlik Terör 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Aziz Dağ:

Ekrem yarın onlar için ziyaret edip özgürlük isteyecek

23
22
yanıtYanıtla
pederpan:

Aziz sen olari ziyaret edeni değilde, ele başını kim ziyaret yapıyor ona bir baksan uyanacaksin ama nerede o görüş açısı.

yanıt9
yanıt2
Zebra 21:

En ağır ceza verilsin hainlere

36
5
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

46 senedir on binlerce masum insanın ölmesine sebep olmuş bir kişiyi hangi sıfatla destekliyorsunuz sizde hiç mi vicdan ahlak yok ? Benim gözüm de lağım faresinden farkınız yok.

3
0
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Almanya’da gelip hitlerin bayrağinı açın bakalım neler oluyor. İkisinin birbirinden ne farkı var ? Vatandaşlıklarını alıp helikoptere bindirin atın yunan bölgesin deki denizlere bu fareleri.

2
0
yanıtYanıtla
suleyman altıntaş:

Seneye gene yapacaklar. Köklü bir çözüm olmadığı sürece her sene bu rezilliği izleyeceğiz.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title