Haberler

Metro istasyonunda intihar eden gençten geriye kalan not yürek dağladı

Güncelleme:

İstanbul'da metro istasyonunda tren gelirken raylara atlayarak intihar eden 25 yaşındaki gencin telefonunun notlar bölümüne "Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım. Hayallerimden vazgeçmeye zorladım. Ailemden özür dilerim" yazdığı öğrenildi.

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan bir kişi intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu. Duraklarda yoğunluk oluştu.

TREN GELİRKEN RAYLARA ATLADI

Yenikapı - Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda 25 yaşındaki M.E.E., tren gelirken raylara atladı. Gence çarpan tren bir anda dururken, metro seferleri ise çift yönlü aksadı.

Metro istasyonunda intihar eden gençten geriye kalan not yürek dağladı

SEFERLERDE 1 SAAT AKSAMA OLDU

Seferlerin durması nedeniyle duraklarda yoğunluk oluştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler raylara atlayan şahsı oradan çıkardı. Şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. 1 saat süren çalışmaların ardından metro seferleri normale döndü.

Metro istasyonunda intihar eden gençten geriye kalan not yürek dağladı

TELEFONUNDAN NOT ÇIKTI

Gencin telefonunun notlar bölümüne ise "Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım. Hayallerimden vazgeçmeye zorladım. Ailemden özür dilerim" şeklinde ifadeler yer aldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (90)

Cenk Güner:

İnsanların hayatlarını gençlerin hayallerini çaldınız. Aylık kazancımın iyi olmasına rağmen süpriz bir gider çıktığında eksiye düşer olduk. Ülke değiştirme planları yapmaktan başka çaremiz kalmadı. Allah hepimize yardım etsin.

1144
187
yanıtYanıtla
Fatih :

kusurabakmayında bu yorum aç gözlülük olmuş. bu gençlerin babaları aç karınlarına çalışarak bu günlere geldi. ben demiyorum ki gençlik rahat içinde, ama bu gençliğin çektiği zorluğun 1o kat fazlasını yaşayan abiler amcalar teyzeler kendi dönemlerinde intiharı düşünmediler bile. bu kadar kolay pes etmeyi bu gençliğe kim aşıladı. kendi değerlerinden uzak yaşamayı kim öğretti??

yanıt418
yanıt568
Narter Nart:

''Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım. Hayallerimden vazgeçmeye zorladım. Ailemden özür dilerim" bu cümle bu genci intihara sürükleyenlerin umrunda bile değil...DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ... Gerçekte nelerin çalındığı gelecek zamanda anlaşılacak. Allah, aynı acıları bu genci bu hale getirenlere de yaşatsın, diyemem...Umut çalanlar... Sizi Allah' a havale ediyoruz.

yanıt523
yanıt45
GAGS:

fatih çok güvendiğin maddi kaynağını alsak elinden, sıfır kazançla ne kadar dayanabilirsin bakalım.. eskiden yardımlaşma vardı, pazarda su satardın, limon satardın 3 kuruş kazanabilirdin.. şimdi ne satacaksın, nasıl kazanacaksın işsiz olsan? süper markete yazdır bakalım 1 ekmek..

yanıt362
yanıt45
Deniz:

Bos yapmissin..Sanki obur ulkeler gulluk gulistanlik..

yanıt72
yanıt257
rizeli:

güle güle tutanmı var

yanıt42
yanıt136
mehmet biçer:

Deniz diğer ülkelerden kaçını görüp yaşadın? güllük gülistanlık derken hindistan'dan bahsetmiyoruz. ideolojinin size öğrettiğini papağan gibi tekrarlamayın. kendi ülkende her ferdin maddi sıkıntısı senin derdin olmalı. benim derdim değil diyemez kimse.

yanıt136
yanıt27
existence:

Gençlerimiz hayal kuramaz hale gelmiş ecevit zamanında hayallerimiz vardı ama gerçekleştirebiliyorduk şimdiki gençler hayal kursa ne olacak ülke bitmiş durumda

475
109
yanıtYanıtla
Deniz:

Ecevit zamanindan bahseden ...para kasasini parcalayan esnafi unutma

yanıt74
yanıt163
Senrey26:

para kasası atan esnaf zamanındaki döviz kuruna altın ve benzin fiyatlarına bir bakıverin.

yanıt24
yanıt4
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title