Haberler

Esnafla motorkuryelerin kavgasında ortalık savaş alanına döndü, 4 kişi yaralandı

Güncelleme:

İstanbul'da bir yemek siparişinin dökülmesinin ardından kuryeler ile esnaf arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Çekiç, sopa ve kaskların kullanıldığı olay cep telefonu kamerası tarafından kayda geçti.

İstanbul Esenyurt'ta bir müşteri sipariş verdiği yemeğin döküldüğünü söyleyerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Sokak ortasında birbirine giren onlarca kişi çekiç ve sopalarla birbirine saldırdı. Kavgada 4 esnaf yaralandı.

Esnafla motorkuryelerin kavgasında ortalık savaş alanına döndü, 4 kişi yaralandı

"DÜZGÜN PAKETLEYİN" TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, 14 Mart Perşembe günü saat 19.00 sıralarında Piri Reis Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, restorana gelen kurye müşteriye götürmek üzere paketle yola çıktı. Paketteki yemeğin dökülmüş olduğunu fark eden müşteri, telsim almayıp geri gönderdi. Restorana geri gelen kurye yemeklerin düzgünce paketlenmesini ve ayrıca yol parasının ödenmesini istedi. Bunun üzerine restoran sahibi ve kurye arasında tartışma çıktı. Sokağa taşan tartışma, çevredeki esnafın ve kuryelerin de dahil olmasıyla büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada taraflar çekiçle ve sopalarla birbirine saldırdı.

Esnafla motorkuryelerin kavgasında ortalık savaş alanına döndü, 4 kişi yaralandı

ELLERİNE GEÇEN HER ŞEYLE SALDIRDILAR

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde iş yerlerinin camlarının çekiçle kırıldığı ve bir motokuryenin kendini görüntüleyen esnafa kask fırlattığı, yumrukla saldırdığı, bir esnafın ise motosiklete sopalarla vurduğu görüldü. Taraflar güçlükle sakinleştirilirken kavgada 4 esnaf yaralandı.

Esnafla motorkuryelerin kavgasında ortalık savaş alanına döndü, 4 kişi yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu İstanbul 3.Sayfa Toplum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

sinan çayırcı:

Allah bu motorlu kuryelerin şerrinden hepimizi korusun . Amin . Başına gelmeyen bilmez aman dikkat edin motorcu kuryenin nasıl olduğunu başınıza gelince anlarsınız .

20
2
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Bunlar kesinlikle çete böyle kuryecilik olmaz

17
1
yanıtYanıtla
Resul Basin:

Fındık kabugunu doldurmayan olay ne hale gelmiş yazık çok yazık

12
0
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Bu ülkedeki bütün şoför esnafından mesleki yeterlilik belgesi ve psikoteknik isteyen yetkililer, konu moto kuryeler olduğunda sessizler, bu olaylar ilk değil sonda olmayacak, SANIRIM TEŞKİLATTAN VEYA ENİŞTELERİNDEN ÇEKİNİYORLAR

9
0
yanıtYanıtla
Mustafa Cesur:

milletimiz saatli bomba gibi her olayda patlama yaşıyoruz, Allah sonumuzu hayr eylesin

8
0
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Yanılmıyorsam bir akademisyendi. Bir tv programında ülkemizin geleceği konusu konuşulurken " bizim milletle yola çıkamazsınız. Evvela büyük bir kültür devrimi yapmanız lazım ki bu da seneler alır zira milletimizin büyük bölümü son derece cahil" demişti. Bu tür haberleri okuyunca aklıma geliyor hep bu söz

6
0
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

birbirinizin gözünü çıkarınca mesele halloldu mu? mübarek ramazanda sabırlı olun, hoş görülü olun.

6
0
yanıtYanıtla
Nidhogg Nors:

Motor kurye belası ne zaman biter?

3
0
yanıtYanıtla
Emirhan YILDIZ:

yakında o dükkana sıkarlar kimse orda otusmasın bi süre bence

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title