Haberler

Otobüs Şoförü, Aracı Kaldırıma Kırdı; Genç Kızın Ayaklarının Üzerinden Geçti

Güncelleme:

Beyoğlu Fındıklı'da manevra yapan otobüs, yaya kaldırımında bekleyen üniversite öğrencisi Emine Büyükbaş'ın ayaklarının üzerinden geçti.

Beyoğlu'nda manevra yapan otobüs yaya kaldırımında bekleyen üniversiteli kızın ayaklarının üzerinden geçti. Acılar içerisinde yere yığılan genç kızın yardımına okul arkadaşları ve çevredekiler koştu. Ayakları ciddi şekilde yaralanan 19 yaşındaki öğrenci, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

DİREKSİYONU KALDIRIMA KIRDI, YAYANIN AYAKLARINI EZDİ

Kaza, Fındıklı Mimar Sinan Üniversitesi Tramvay Durağı'nda saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okul arkadaşları ile tramvaydan inen Emine Büyükbaş, öğrencisi olduğu Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Yerleşkesi'ne gitmek üzere yaya kaldırımında beklemeye başladı. Bu sırada viraja aynı anda giren bir otomobilin sıkıştırması nedeniyle otobüs şoförü, direksiyonu yaya kaldırımına doğru kırdı. Otobüsün tekerlekleri kaldırımda bekleyen Emine Büyükbaş'ın her iki ayağının da üzerinden geçti.

GENÇ KIZIN ACI FERYADI: DAYANAMIYORUM

Acılar içerisinde yere yığılan genç kızın yardımına okul arkadaşları ve okulun öğretim üyeleri koştu. "Dayanamıyorum" diye feryat eden üniversite öğrencisi için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Arkadaşları ve üniversiteden bir öğretim üyesi genç kızın ellerinden tutup destek oldu.

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Sağlık ekipleri, yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine ulaştı. Acılar içerisinde kıvranan genç kız, ilk müdahaleden sonra, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Arkadaşları genç kızın telefonu ile annesini arayarak haber verdi.


OTOBÜS ŞOFÖRÜ: OTOMOBİL SIKIŞTIRDI

İstanbul Otobüs A.Ş.'ye ait Kabataş-Gültepe seferini yapan 34 ZA 0037 plakalı otobüsün şoförü Gıyasettin T., "Sağ şeritteki koyu renkli otomobil sıkıştırınca kaldırımın üstündeki bayanı ezmek zorunda kaldım" dedi.


Kazayı görerek yaralı kadına yardım eden görgü tanığı; "Kızlar kaldırımdaydı. Otobüs dardan dönüş alıyordu. Kızın ayağı kaldırımdaydı. Çocuğun ayakları otobüsün altında kaldı. Bağırtısına koşarak biz geldik" dedi.

Sürücü polis merkezine götürülürken, soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fındıklı İstanbul Beyoğlu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (13)

eee:

Özrü kabahatinden büyük. Direksiyonu niye kaldırıma kırıyorsun kızın orda olduğunu bile bile. Adam seni sıkıştırıyorsa sende onu sıkıştır. Bu otobüs, minibüs ve taksi şoförleri çok cahil insanlar.

14
1
yanıtYanıtla
adalet:

Araba sıkıştırsın sende ona çarparsın ne olacak neden kızı eziyorsun hayvan herif. Maddi hasar çok mu önemli yani.

13
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

OTOMOBİL SIKIŞTIRDIYSA DİREKSİYONU KIRMAK YERİNE FRENE BAS VE DUR. SONUÇDA VİRAŞ ALIP DÖNUYORSUN 40-50 İLE ZATEN DÖNEMZSİN BUYUK İHTİMAL 20 KM CİVARİ BİR HIZLA ALMIŞSINDIR VİRAJI TEK FRENLE ARABA 1 METRE BİLE KAYMADAN DURUR. KALDIKI 40 LA BİLE DONSEN YİNE LAP DİYE DURURSUN.

11
0
yanıtYanıtla
Ökkeş:

Yahu böyle yalanda neymiş otomobil sıkıştırmışmış hayvan mı bu da direksiyonu kırıyorsun. Ya bu hikaye''ye inana varsa artık.

11
0
yanıtYanıtla
zaaaa:

gerizekalı seni sıkıştıran araca vuracaksın ozaman yayayı ciğnemeyeceksin sana ehliyet verenin ben. . .

10
0
yanıtYanıtla
Ali Sami YenMobil-ANDROID:

Bence görevini kötüye kullanmaktan en ağır ceza verilsin ve tabiki ehliyeti elinden alınsın

8
1
yanıtYanıtla
Mus:

Soforde biliyor savci yok hakim yok kimkime dum-dum a

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yayalara. saygı. gösmeyen. söforu. derhal. ehlıyetı. alınsın.

6
0
yanıtYanıtla
ZEPLİN:

ülkemizde yayalarda keriz sürücülerde. o kaldırımın ucuna iyice yanaşacaz illa ve illa o sarı yanar yanmaz karşıdan karşıya geçicez. kırmızı ışıklarda cabası.

5
1
yanıtYanıtla
asdasdasd:

taksi otobus dolmuş kahretsin

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title