Haberler

Yasağa rağmen karacayı avlayıp fotoğraf paylaşan şahsa 12 bin lira ceza

Güncelleme:

Düzce'de yasağa rağmen karaca avlayıp, sosyal medyadan paylaşan M.Ç.'ye 12 bin 683 TL ceza uygulandı.

Yığılca'da yasağa rağmen karaca avlayıp, sosyal medyadan paylaşan kişi olduğu bilgisini alan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne bildirdi.

12 BİN TL CEZA KESİLDİ

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, yaz aylarında avladığı karacanın fotoğrafını paylaşan kişinin M.Ç. olduğunu belirledi. M.Ç.'ye 6 bin 609 TL idari para cezası ve 6 bin 74 TL tazminat olmak üzere toplam 12 bin 683 TL cezai işlem uygulandı.

İşte ceza kesilen vatandaşın paylaşımları;

Yasağa rağmen avlanıp, sosyal medyada paylaştı; ceza kesildi

Yasağa rağmen avlanıp, sosyal medyada paylaştı; ceza kesildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Yığılca Düzce Haberler

500

Yorumlar (6)

Mikail arman:

Katil duygulu vicdansız adam açlıktan geberiyormuydunda o masum ve sevimli hayvanı vurdun.Belkide onun yavruları vardı.Onun dönmesini bekliyorlardı.Yüce ALLAH sana bunun hesabını sorar.12 bin'lira cazada neymiş.Hapis cezaları gelsin artık. Hkümetimiz ve yetkililerde bu masum ve sevimli hayvanların korunması konusunda çok sözler verdiler.Maalesef hiç yapılmadı Hayal kırıklığına uğradık.

35
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Beleş et yok seni uyanık. 10 kilo et için o mazlumun kanına girdin. Yediğin cezayla 5 tane büyük Koç alırdın.

33
0
yanıtYanıtla
Soner Yılmaz:

Bu vicdan yoksunu insancık , insanlığın avcı toplayıcı kısmında kalmış bunun hakkı mağarada yaşamaktır medeniyetten uzak tutulmalı.

23
2
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Katil duygulu vicdansız adam açlıktan geberiyormuydunda o masum ve sevimli hayvanı vurdun.Belkide onun yavruları vardı.Onun dönmesini bekliyorlardı.Yüce ALLAH sana bunun hesabını sorar.12 bin'lira cazada neymiş.Hapis cezaları gelsin artık. Bizi yönetenlerde bu masum hayvanların korunması konusunda çok sözler verdiler fakat hiç biri yapılmadı hep lafta kaldı yazık.

19
1
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

12bin ne. zavaliyi satip 10 katini aliyo. 120bin bile az.

18
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Mehmet kardeş, Yüce ALLAH senden razı olsun.Bu mazlum, sevimli, zavallı hayvanı katleden o bencil vicdansıza güzel anlamlı yorum yazmışsın.

15
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title