Haberler

Belediye otobüsünde yabancı kadına ırkçı saldırı: Sizi burada istemiyoruz

Güncelleme:

Otobüste kaydedilen görüntülerde, bir yolcunun yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ve hoş olmayan ifadeler kullandığı görüldü. "Çok adam olsaydınız kaçmazdınız. Bak savaş bitti hadi yallah." sözleri cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bir otobüste kayda geçen görüntülerde yolculardan biri, yabancı uyruklu kadına yönelik, "Çok adam olsaydınız kaçmazdınız. Bak savaş bitti hadi yallah." ifadelerini kullandı. Kendisine söylenen sözler karşısında şaşıran kadın ise "Sen delisin" sözleriyle karşılık verdi.

YABANCI UYRUKLU KADINA YÖNELİK AYRIMCI İFADELER

Yabancı uyruklu kişiye yönelik ayrımcı ve sert sözler söyleyen kadının tam karşısında siyahi 2 kişinin oturduğu ve o anlarda başlarını öne eğdikleri de dikkatlerden kaçmadı. Yabancı uyruklu kişi ise, "Sen delisin" diyerek yaşananlara tepki gösterirken, "Herkes gidecek ülkesine, istemiyoruz sizi burada, istemiyoruz artık. Buraya kadar geldi, Türkiye bizim. Biz Türk'üz." sözleriyle karşılık aldı.

Olayda neyse ki kimse fiziki bir müdahalede bulunmadı. Sözlü tartışma bir süre sonra sona erdi. Otobüste yaşanan o gergin anlardan geriye cep telefonu kameralarına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Cep Telefonu Sözler Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var?
500

Yorumlar (138)

Ali Bayat:

Ülke sanki babasının malı hadi yallah diyor, onun dedeside savaştı Çanakkaleda sen kimi kovuyorsun terbiyesiz kadın.

1146
1488
yanıtYanıtla
Can null:

Evet haklı yallah

yanıt1011
yanıt500
mehmet Yılmaz:

ne diyorsun lan troll sen kimsin tarih dersi anlatıcak ömründe iki kitap okudunmu

yanıt671
yanıt297
Yılmaz ökmen:

Sığınmacı, tamam ülkesine gitsin eyvallah ama yallah otobüs işinde onur kırmak aşağılamak hoş değil arkadaşlar kendinize gelin…

yanıt705
yanıt282
Murat Cosgun:

Al bi gerizekalı daha onun dedesi çanakkalede savaşmış:))

yanıt590
yanıt317
duran sari:

Çok doğru söylemiş savaş bitti istersen sende onlarla gideceksin sanada yallah

yanıt484
yanıt280
Hülagü Han:

Tarihi tvlerden öğrenirseniz bütün araplar zaten Çanakkale’de bizimle birlikte savaştı. Biraz araştırıp okuyun. Çanakkale’de kaç tane Arap mezar gördün de böyle diyorsun ? O Gazze Şam yazılan mezar taşları arap’mı sanıyorsun ? Gidip bir gör Çanakkale şehitliğini öyle konuş.

yanıt418
yanıt476
Pacey:

Sende defolup giebilirsin Ali tutan yok seni.

yanıt129
yanıt66
Süleyman ALTINTAŞ:

Biz Çanakkalede savaşırken filistin, suriye, ırak osmanlı toprağıydı, şehit olanlar bizim evlatlarımız. Mezar taşında gazze yazıyor diye o minik aklına, bu gün filistin de yaşayan arapların şehit olduğu gelmesin. Osmanlı padişahı, İslam halifesi sıfatıyla islam dünyasına cihad çağrısı yaptığında arap kardeşleriniz çağrıya uysaydı Osmanlı devleti o beter durumlarına düşmezdi. Hala ümmetçilik kardeşçilik davası güdüyorsunuz.

yanıt185
yanıt64
ekaf paseh:

sen de onun yayına git o zaman gereksiz

yanıt47
yanıt21
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title