Haberler

Yeni doğmuş bebek, evin bahçesinde terkedilmiş halde bulundu! Çıplak halde yüzükoyun bırakmışlar

Güncelleme:

Pendik'te bir evin bahçesinden gelen sese koşan vatandaş, terk edilmiş halde bir bebek buldu. Çıplak haldeki yeni doğmuş bebek, yoğun bakıma alındı. Semt sakinleri, "Buraya toprağın üstüne yüzükoyun bırakmışlar, kimin bıraktığını bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Pendik'te bir evin bahçesinde yeni doğmuş bir bebek bulundu. Ağlama sesiyle fark edilen ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülen bebek yoğun bakıma alındı.

Olay, 1 Mart tarihinde Pendik İlçesinde saat 04.30 sıralarında yaşandı. Sabah saatlerinde Bayram Çakır isimli vatandaş, evinin bahçesinde ağlama sesi duydu. Sesin nereden geldiğini kontrol etmek için dışarıya çıkan Bayram Çakır, evin bahçesinde yeni doğmuş bir bebeğin olduğunu farketti. Bebeğin etrafında herhangi bir kişinin bulunmaması üzerine polis ekiplerine haber verildi.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evin bahçesine bırakılan bebeği sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri bebeği hastaneye götürerek, yoğun bakıma aldı. Polis ekipleri bebeği bulan şahsın ifadesini alarak, olayla ilgili inceleme başlattı.

"ÇIPLAK HALDEYDİ, DAHA YENİ DOĞMUŞ"

Olayın yaşandığı apartmanda oturan Nermin Çakır, "Üst komşu seslendi aşağı indim. Çocuğu aldım sardım eşimle beraber, sonra üst komşu da geldi polisi çağırdık. Onlar geldi çocuk çıplak daha yeni doğmuş ve sağ, eşimle beraber polisi aradık. Sabahtan beri de karakolda önce polis geldi sonra ambulans geldi hastaneye götürdüler" dedi.

"TOPRAĞIN ÜSTÜNE YÜZÜ KOYUN BIRAKMIŞLAR"

Olayla ilgili konuşan Refika Bolat, "Buraya toprağın üstüne bebek bırakmışlar ama yüzükoyun bırakmışlar, bilmiyoruz ambulans götürmüş bebeği. Kimin bıraktığını bilmiyoruz. Şu an polisler inceleme yapıyorlar. Topraklı bölgeye bırakmışlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pendik Bebek 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

mahalle sakini:

Türkiye laiktir laik kalacakcılar bıraktı yani kimin bıraktığı biliniyor.

20
123
yanıtYanıtla
sevgi oz:

Laiklik din ve devlet işlerinin ayrılmasıdır.Amaç kötü niyetlilerin dini kullanıp masum insanlar üzerinden kar etmesini ya da farklı inançları olanların ezilmesini engelemektir, ne dinsizlik ne vicdansızlıktır. Allah aşkına okuyun , Allah için, vatan için, insanlık için okuyun, sağdan soldan duyduklarınızla hareket etmeyin ne olur..

yanıt54
yanıt14
Ali Teke:

Hışttttttt

yanıt5
yanıt3
Export 86:

Hayvan bile yavrusuna sahip çıkıyor bunu doğuran hayvan kadar olamıyor

108
0
yanıtYanıtla
omer omr:

Hissediyorum kıyamet iyice yaklaşıyor Allahım sen bizleri şaşırtma

82
1
yanıtYanıtla
Ahmet Yazıcı:

“Eğitim ailede başlar okulda devam eder ve okulda devam ederken ailede de devam eder.” Şunu anlayamadık…

44
1
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Laiklik söyledi çocuğu yap sokağa at diye dimi mahalle sakini ??

27
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title