Haberler

Son dakika haberleri... Edremit'te sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 ölü, 1 yaralı

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberine göre Edremit'te sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 ölü, 1 yaralı Balıkesir'in Edremit ilçesinde 4 kişi arasında çıkan silahla kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Edremit'te sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 ölü, 1 yaralı

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde 4 kişi arasında çıkan silahla kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hekimzade Mahallesi Kurşunlu Caddesi üzerinde 4 kişi arasında çıkan sözlü münakaşa kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. S.K.ile R.C. ve Cahit Kazancıoğlu ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan olayda R.Ç. silah ile vuruldu. Cahit Kazancıoğlu ise kalp bölgesine aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Yaralılar olay yerinden vatandaşlar tarafından hızlıca Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Cahit Kazancıoğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralı R.Ç.'nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olay sonrasında bölgede Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş güvenlik önlemi aldı ve olay yeri incelemesi yaptı. Konuyla ilgili bir S.K. gözaltına alınırken İ.K'nın firari olarak arandığı öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Cahit Kazancıoğlu'nun cenazesi ileri otopsi işlemleri için Bursa Adlı Tıp Kurumuna gönderildi. Edremit Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Kurşunlu Edremit Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title