Haberler

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İncesu'yu ziyaret etti

Güncelleme:

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İncesu'yu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İlçe ziyaretleri kapsamında İncesu'yu ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Ayrıca, İncesu Kadın Kooperatifi, Aile Destek Merkezi ve Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu'nu ziyaret eden Vali Çiçek, şehit Piyade Er Şahin Kocabey'in ailesini de ziyaret etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İncesu'yu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretleri kapsamında İncesu'yu ziyaret eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilk olarak İncesu Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakamlığa gelişi sırasında Vali Gökmen Çiçek'i Vali Yardımcısı Şenol Esmer, İncesu Kaymakamı Aydın Göçer, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve ilçe protokolü karşıladı.

İlçenin 2023 yılı değerlendirmesi ve 2024 yılında yapılacak olan çalışmaları hakkında Kaymakam Aydın Göçer'den bilgiler alan Vali Çiçek, Kaymakamlık ziyaretinin ardından İncesu Belediyesi'ne geçti.

İncesu Belediyesinde Başkan Mustafa İlmek'ten ilçenin altyapı ve üst yapı çalışmaları ile belediyenin faaliyet alanlarındaki çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Çiçek, "Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın uyumlu çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum." dedi

Belediye ziyareti sonrasında İncesu meydanında bulunan çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet eden Vali Gökmen Çiçek, vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinleyerek, çözümü konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Vali Gökmen Çiçek, vatandaşlarla sohbet sonrasında sırasıyla İncesu Kadın Kooperatifi, İncesu Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Ayşe ve Saffet Arslan Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu'nu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

İlçe ziyaretinin sonunda 1998 yılında şehit olan Piyade Er Şahin Kocabey'in Saraycık Mahallesinde bulunan ailesini ziyaret eden Vali Çiçek ilçeden ayrıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Belediye Başkanlığı Gökmen Çiçek Kaymakamlık Kayseri İncesu Piyade Belediye 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title