Haberler

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi

Güncelleme:

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Haberi duyuran Ebru Destan, oyuncunun ameliyat olduğunu ve operasyonun başarılı geçtiğini söyledi.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah rolüyle adından söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdi.

"AMELİYATI GÜZEL GEÇTİ"

Daha önce Kızılcık Şerbeti'nde birlikte rol aldığı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında Instagram hesabından paylaşım yapan manken Ebru Destan, "Settar ağabeyim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş, bir an önce sağlığına kavuşmanı dilerim. Seni seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi

HAFIZA KAYBI VE HALSİZLİK YAŞIYORDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bir süredir denge, hafıza kaybı ve halsizlik hisseden usta oyuncunun yapılan tahlillerinde beynindeki bir damarında kanama tespit edildi. Dün gece 01.00'de ameliyata alınan oyuncunun 2 saat süren operasyonu başarılı geçti. Sabah uyanan ve sağlık durumu iyiye giden oyuncu bir hafta dinlenecek.

Öte yandan Settar Tanrıöğen, başrol olduğu Kızılcık Şerbeti'nde kalp krizi geçirmişti.

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA: TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİYOR

Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında bir açıklama da Kızılcık Şerbeti dizisinin yapım şirketi Gold Film'den geldi. Hastaneden yapılan açıklamayı yayınlayan yapım şirketinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Acıbadem Ataşehir Hastanesi Başhekimi Dr. Engin Çakmakçı 'Hastamız Settar Tannöğen birkaç gündür üst solunum yolu enfeksiyonu şikayetlerinin yanı sıra hareketlerde ve konuşmada yavaşlama ve ara sıra kısa süreli bilinç bulanıklığı ile 26 Ocak 2024 Cuma günü saat 20:45'de Acıbadem Taksim Hastanemize başvurmuştur. Yapılan muayene ve tetkikleri sonucunda beyin damarlarından birinde anevrizma (anterior komunikan arter anevrizması) kanaması saptanmıştır.

Bu tanı üzerine Acıbadem Ataşehir Hastanemize sevk edilen hastamız, Prof. Dr. Hatem Hakan Selçuk liderliğindeki Girişimsel Nöro-Radyoloji ekibi ve anestezi uzmanı Doç. Dr. Nurcan Kızılcık tarafından işleme alınmış ve kana-maya yol açan anevrizma başarılı bir şekilde kapatılmıştır. Hastamız işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Sanatçı Settar Tanrıöğen'in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edilmektedir.'"

Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi

Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan - 3.Sayfa

Settar Tanrıöğen Ebru Destan Ameliyat Destan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Davut Pancar:

Alev adamın aklını almış

85
14
yanıtYanıtla
Atacan Tuğtekin:

saldıray abim geçmiş olsun !!!

78
9
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Dizi ile gerçek hayatı ayırt edemeyecek kadar sivrisiniz Allah ıslah etsin

67
10
yanıtYanıtla
Muhalif:

Kadının ahı tuttu

39
22
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Pembenin ahı tuttu şaka bi yana gecmis olsun

44
8
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Dizideki olaylar adamın aklını aldı anlaşılan. İnşallah çabucak iyi olur...

26
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Gec.is olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title