Haberler

Trafikte motokuryeyi dövüp bıçakladılar

Güncelleme:

Üsküdar'da seyir halindeki motokurye ile iki otomobildeki şahıslar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi sonucu motokurye darbedildikten sonra bıçaklanarak ağır yaralandı.

İstanbul Üsküdar'da motokurye ile iki otomobildeki şahıslar arasında trafikte tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu kavgaya dönüşen olayda motokurye bıçaklanarak ağır yaralandı.

Saat 01.00 sıralarında Üsküdar Ünalan Mahallesi Libadiye Caddesi'nde iddiaya göre motokurye Serkan Armağan, iki otomobilde bulunanlarla trafikte tartıştıktan sonra saldırıya uğradı. 2 araç da saldırı sonrası olay yerinden kaçtı. Olayı gören kişilerin durumu 112'ye bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

DÖVÜP BIÇAKLADILAR

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, yaralanan Armağan'ın iki bacağının 5 yerinden bıçaklandığı belirlendi. Olay tanığı Bayram Koç, "Motokurye meslektaşımızın yanına geldik, ne yazık ki trafikte tartıştığı kişiler iki araba. 3-4 kişi oldukları söyleniyor, çevredekiler de görmüş ama polisin geldiği zaman kimse kalmamış şahitlik yapan da yok. Arkadaşımızı hem dövmüşler, 15 dakika boyunca, onun dışında bir de bıçaklamışlar, yerlerde hep kanlar var. Onun dışında biz de meslektaşlarımızla haber alınca geldik buraya 20-30 kişi. Olay böyle, polisler geldi plakalarını aldılar. Adalet yerini bulacak, gerek yoktu trafikte tartışmaya. Tartışıyorsun, 4-5 kişi adamı saatlerce dövüyorsun, bir de üstüne üstlük bıçaklıyorsun. Herkesin kendine göre çoluk çocuğu var, bu şekilde olmaması lazım" ifadelerini kullandı.

Trafikte motokuryeyi dövüp bıçakladılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Üsküdar İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

er ak:

yeni turkiye niz. gucu gucu yetene

17
1
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Gecenin köründe motokuryenin işi ne? Size söyleyim. Gece yemek sipariş edenler var. Bunun acilen yasaklanması lazım. Çoğu motokurye, uykusuz vaziyette gece vardiyasına kalıyor. Yahu geceleyin de bir şey yemeyiverin kardeşim. Ölmezsiniz..

13
2
yanıtYanıtla
Muhammmed Sait İşcan:

Mazisi Asalet, ihtişam ve kahramanlıklarla dolu Muhteşem Türkiye !! Emin olun Atalarımız biryerlerden bize bakıp lanet okuyorlardır. Alın size gerçek bir yıkım, gerçek bir çöküş, gerçek bir utanç...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title