Haberler

Uşak'ta Park Halindeki Otomobil Gölete Uçtu: Bir Kişi Kayboldu

Güncelleme:

Uşak'ta park halindeki otomobilin, bilinmeyen bir sebepten ötürü hareket ederek gölete uçması sonucu araçta bulunan iki kişiden biri kendi imkanlarıyla kurtulurken, diğeri ise kayboldu. Olayın ardından arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Uşak'ta park halindeki otomobilin, bilinmeyen bir sebepten ötürü hareket ederek gölete uçması sonucu araçta bulunan iki kişiden biri kendi imkanlarıyla kurtulurken, diğeri ise kayboldu.

Olay, Uşak merkeze bağlı Yeşil Karaağaç Mesire ve Piknik Alanı içerisinde bulunan Karaağaç Göleti'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, R.K. ve G.K., içinde bulundukları otomobili Karaağaç Gölet'i kıyısına park ettiler. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı aracın hareket ederek göle uçması sonucu, G.K. kendi imkanları ile kıyıya çıkarken, R.K. ise kayboldu. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edilerek R.K.'yi bulmak için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uşak Acil Durum Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title