Haberler

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, çekim için gittiği AVM'de çalışanlarla tartıştı: Salak yerine konuldum

Güncelleme:

Ünlü sunucu ve TV program yapımcısı Armağan Çağlayan program çekimi için geldiği Şişli'deki bir AVM'de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı. Dakikalarca çalışanlara bağıran Çağlayan'ın o anları cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerin ardından bir açıklama yapan Çağlayan, olayı anlatıp "Salak yerine konulduğum için, tartışma daha da alevlendi. Durum bundan ibarettir." dedi.

Armağan Çağlayan, çekim için gittiği bir kozmetik firmasında çalışanlarla tartıştı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Şişli Mecidiyeköy'de bulunan bir AVM'de meydana geldi. İddiaya göre ünlü sunucu ve TV yapımcısı Armağan Çağlayan (57), program çekimi için bulunduğu AVM'deki bir kozmetik firmasına geldi. Çağlayan burada henüz bilinmeyen bir nedenle firma çalışanlarıyla tartışmaya başladı.

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, çekim için gittiği AVM'de çalışanlarla tartıştı

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Çalışanlara dakikalarca bağıran Çağlayan, ardından firmadan uzaklaştı. Özel güvenlik görevlilerinin de müdahale ettiği tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, çekim için gittiği AVM'de çalışanlarla tartıştı

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN OLAYI ANLATTI

Olayla ilgili bir açıklama yapan Armağan Çağlayan, "Deli değilim. Durduk yere kendi kendime tartışmadım tabii ki. Olay şöyle oldu. Gösteri sebebiyle o AVM'deydim. Yemek katına çıkmak için yürüyen merdivenlere doğru giderken bir hanımefendi arkamdan 'Armağan Çağlayan' sonra 'Çağlayan Armağan', 'şişşşşt baksana Armağan' diye bağırdı. Önce duymamazlığa geldim. Sonra bağırmalar devam etti. Bunun üzerine ben de dönüp 'böyle bağırmanız ayıp değil mi? Beni ne yerine koyuyorsunuz?' diye bağırdım. Ve standın önüne gidip ben de hanımefendiye hiç kimseye böyle bağırmayacağını, bağırmaması gerektiğini bağırarak anlattım. Bunun üzerine hanımefendi 'ben başka Armağan Çağlayan'a bağırdım, bir tek Armağan çağlayan siz misiniz' dedi. Bunun üzerine salak yerine konulduğum için, tartışma daha da alevlendi. Durum bundan ibarettir. Daha sonra bağrışmalar üzerine AVM'nin güvenlik görevlileri geldi. Herkesi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, çekim için gittiği AVM'de çalışanlarla tartıştı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Armağan Çağlayan Cep Telefonu Çağlayan Şişli Güvenlik Ünlüler Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

N polat:

Hizmetçilerle bir olunmaz Armağan bey

14
33
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title