Haberler

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar'ın olaylı gecesi! Sevgilisi, 7'si polis 12 kişiyi bıçakladı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar dün gece Beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi ile tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte ünlü oyuncunun sevgilisi Çalıkoğlu elindeki bıçakla 5 otel çalışanı ve olay yerine müdahale için gelen 7 polis memurunu yaraladı. Yaşanan dehşet kavga sonrası Çınar ve sevgilisi karakola götürüldü. Ayşegül Çınar 3 ay önce de uyuşturucu nedeniyle gözaltına alınmıştı.

Saat 00:30 sıralarında Beyoğlu Karaköy Bankalar caddesinde bulunan bir lüks mekanda bir dönem Yasak Elma dizinsde Lila rolünü oynayan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyüdüğünü gören restoran çalışanları kavgaya müdahale etti.

7'Sİ POLİS 12 KİŞİYİ YARALADI

Furkan Çalıkoğlu ise kendilerini ayırmaya çalışan çalışanlara bıçak ile saldırarak 5 kişiyi yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri restorana girerek kavgayı ayırmaya çalışsa da saldırganlığından vazgeçmeyen ve direnen Furkan Çalıkoğlu bu defa elindeki bıçak ile polislere saldırdı. Yaşanan arbede sonucu 7 polis memuru bıçaklı saldırı sonrası gözaltına alındı.

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar'ın olaylı gecesi! Sevgilisi, 7'si polis 12 kişiyi bıçakladı

GÖZALTINA ALINDILAR

Restoranda polis ekiplerinin müdahalesi sonrası olay yerine sevk edilen özel harekat polisleri bıçaklı saldırgan Furkan Çalıkoğlu'nu mekana girerek etkisiz hale getirdi. Olay sonrası gözaltına alınan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ifadeleri alınmak üzere Karaköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar'ın olaylı gecesi! Sevgilisi, 7'si polis 12 kişiyi bıçakladı

3 AY ÖNCE UYUŞTURUCU NEDENİYLE GÖZALTINDAYDI

Gözaltına alınan Ayşegül Çınar, karakola girişi öncesi kameralara dönerek, "Merhaba, mekanda biz saldırıya uğradık. Beyefendi kaçtı, bizi şimdi alıkoyuyorlar" ifadelerini kullandı.

7 Mart 2021 tarihinde Beşiktaş'ta polis uygulama noktasında aracında uyuşturucu madde bulunduran ünlü oyuncu gözaltına alınmıştı. Otomobilinde bulunan uyuşturucunun ise sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nu tarafından aracına koyulduğunu iddia etmişti.

Kavgada yaralanan 5 otel çalışanı ve 7 polis memurunun ufak sıyrıklarla yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ayşegül Çınar Beyoğlu kavga Haberler

500

Yorumlar (18)

Ara Sıra Bazıbazı:

bıçak sallayan bizim gültepeli bi genç olsaydı çoktan sıkmıştı polis kafasına. polisin tutumu bölgeye göre değişiyor bu kesin bişey

105
12
yanıtYanıtla
Dirk :

bölgeden değil be olm ünlü oyuncu ya tereddüt etmiştir polis o arada

yanıt4
yanıt2
Ünal Arman:

Bu kıytırık kişilere ünlü oyuncu denilmesi dürüst,topluma örnek davranışlı,kötü alışkanlıkları olmayan senelerini işine veren ve anlının teriyle ünlü olan hakiki anlamdaki oyuncuları ezmektir, hakarettir.İsmi uyuşturucuyla gündeme gelmesi ve kullanmasıyla ünlü olabilir.Bu tiplerin ekranlara dahi çıkarılmaması dizilerde ve filmlerde yer almaması gerekir.

107
7
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

7 polisi bıçaklarken polis arkadaşlar ne yapıyormuş o arada.

105
6
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Bakın yanlışınız var. Polis olsun olmasın. Nefsi müdafaa hakkı var. Çekip silahı atesleyebilir. Canımızı kurtarmak için kullandık diyebilir. Polis olmasa dahi ruhsatlı silahıyla kendine bıçakla saldıran hatta yaralayan gözü dönmüş birine mecbur kaldığın için nefsi müdafaa hakkını kullanabilirsin. Sık ayağına tak ters kelepçeyi ara ambulansı. Al şahitleri de yaralıları da gidin polis merkezine verin ifadeyi.

yanıt0
yanıt0
pentakill lol:

işte polisin yetkisizliği burdan belli oluyor hakan arslanoğlunun yorumunu okursan daha iyi anlarsın.

yanıt15
yanıt4
Kahraman Süslü:

Figüranlara bile ünlü oyuncu der oldunuz.

105
5
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Aynı olay Amerika da yaşansaydı insanları bıçaklayan adamı ailesi bugün toprağa veriyor olacaktı.

103
5
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

7 polis ya allahım nasıl yaralar 1 2 değil ki 7 tane ya belindeki silah ne güne duruyor hocammm ne günler için saklıyorsun onu adamı gözü dönmüş cani kaç kişiyi yaralamış

64
6
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

7 tane polis bıçaklanıyor.bir tanesi çekip vuramıyor mu?

59
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title