Haberler

Umreden dönenlere şüpheli çanta şoku: Kastamonu'ya saatlerce sonra dönebildiler

Güncelleme:

Medine'den Kastamonu'ya gelecek umre kafilesini taşımak için havalanan uçak, şüpheli bir paketin fark edilmesiyle tekrar havalimanına geri döndü. Yapılan aramaların ardından tekrar havalanan uçak, 7 saat sonra Kastamonu'ya ulaşabildi.

Medine'den Kastamonu'ya gelecek umre kafilesini taşıyan uçak, havalandıktan sonra şüpheli bir paketin fark edilmesi sebebiyle, tekrar havalimanına geri döndü. Yapılan aramalar sonucunda yeniden havalanan uçak, 7 saat sonra Kastamonu'ya ulaşabildi.

Dün 16.30'da Medine'de bulunan Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı'ndan 170 kişilik umre kafilesini, Kastamonu'ya ulaştırmak için havalanan, Mavi Gök Airlens şirketine ait uçakta, kalkıştan 1 buçuk saat sonra sahipsiz bir çanta bulundu.

SAHİPSİZ ÇANTA PANİĞİ

Uçağın pilotları, çantanın uçaktaki yolculara ait olmadığını öğrendikten sonra kalkış yaptıkları havalimanına geri dönmek zorunda kaldı. Havalimanına acil iniş yapan uçakta, polis ekipleri tarafından bomba arama köpekleriyle arama yapıldı. Yapılan aramalar neticesinde uçakta bulunan çantada kıyafetler ve çeşitli eşyalar olduğu belirlendi.

7 SAATLİK GECİKMEYLE MEMLEKETLERİNE ULAŞTILAR

Yapılan geniş çaplı aramanın ardından uçağın yeniden kalkış yapmasına izin verildikten sonra saat 22.00 sıralarında havalanın uçak, saat 02.30 sıralarında Kastamonu Havalimanına ulaşabildi. 7 saat süren gecikmenin ardından havalimanında bekleyen yakınlarına kavuşan kafile gözyaşlarına boğuldu.

Umreden dönen Avni Sarıalioğlu, olayla ilgili "Umre güzel geçti. Bazı tatsız olaylar oldu. Gelirken uçak geri döndü. Tekrar Medine'ye iniş yaptık. Sahipsiz bir çantadan kaynaklanmış. Acı tatlı hatıralarımız oldu. Şimdi geldik, Kastamonu'dayız, sevdiklerimize kavuştuk." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Güvenlik Havacılık 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title