Haberler

Dini nikahlı eşini ve 2 kızını öldüren zanlıdan akılalmaz sözler: Ben öldürmedim, uzaylılar öldürdü

Güncelleme:

Ümraniye'de ünlü bir sitede ailesini katledip kaçtıktan sonra spor salonunda yakalanan Suat G., adliyeye sevk edilirken kendisine yöneltilen "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Ben kimseyi öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" şeklinde cevap verdi.

İstanbul Ümraniye'de dini nikahlı eşini ve iki kızını öldüren zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyetten çıkışı esnasında söylediği sözler ise şaşkına çevirdi.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bir sitede dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda Suat G. (57) isimli iş insanı, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Zeliha (31) ve Mine Güney'i (30) silahla vurarak binadan kaçmış, 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetmişti. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmalarıyla zanlı Suat G. aynı gün içinde Kartal'da bulunan bir spor salonunda yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlının üzerinde 3 adet tabanca, 6 adet şarjör, yüklü miktarda döviz ve pasaport ele geçirildi.

KENDİ ARACINI BIRAKIP BAŞKA BİR ARACA BİNMİŞ

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları neticesinde, şüphelinin olayı gerçekleştirdikten sonra otomobiliyle kaçtığı, bir süre sonra aracını terk ederek bir başka araca bindiği tespit edildi. Suat G.'yi aracına alan kişinin F.D. isimli bir spor salonu sahibi olduğu belirlenirken, olayla ilgisi olabilmesi ihtimali üzerine gözaltına alınan F.D.'nin ifadesinde, "Beni telefonla arayarak yanına çağırdı. Ben de aracımla onu alıp birlikte spor salonuna gittik. Yoldayken moralinin bozuk olduğunu gördüm ve nedeni sordum. O da 3 saat sonra anlatacağını söyledi. Olaydan haberim yoktu" dediği öğrenildi.

Dini nikahlı eşini ve 2 kızını öldüren zanlıdan akılalmaz sözler: Ben öldürmedim, uzaylılar öldürdü

"BANA KÜFRETTİ, KENDİMİ KAYBETTİM"

Dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Zeliha ve Mine Güney'i silahla vurarak öldüren Salih G.'nin emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. Zanlının, "Eşim bana küfretti. Kendimi kaybettim. Kızlarım sözümü dinlemiyordu" dediği öğrenildi.

"UZAYLILAR ÖLDÜRDÜ"

Emniyetteki işlemleri tamamlanan katil zanlısı Suat G. ile olayla ilgisi olduğu şüphesiyle gözaltına alınan F.D. adliyeye sevk edildi. Suat G. emniyete çıkışı esnasında kendisine yöneltilen "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Ben öldürmedim. Ben kimseyi öldürmedim. Uzaylılar öldürdü" şeklinde cevap verdi.

Dini nikahlı eşini ve 2 kızını öldüren zanlıdan akılalmaz sözler: Ben öldürmedim, uzaylılar öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ümraniye Sözler Spor Adliye Cinayet Suç 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

Salih Kandıralı:

Bunların hepsi Akp nin suçu.

62
49
yanıtYanıtla
Perwer:

Taşkafa, AKP ile ne ilgisi var? Buna benzer bir şey olduğunda bunun sebebi AKP veya CHP diye cahilce yorum yapmayın

yanıt13
yanıt3
BUĞRA EMRECİKSİN:

Ekonomik sıkıntı aileleri darmadağın ediyor, insanların psikolojisini yerle bir ediyor, cinayetler, hırsızlıklar, cinnet getirmeler, intihar etmeler, namussuzlukların ana kaynağı paradır, ekonomidir, fakirlik ve yoksulluktur.

75
30
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Arkadaşım doğrudur ama ailenin darmadağın olmasıyla, aileni katletmek başka şeyler. Aileler darmadağın olmasın isteriz ama hadi oldu, tümünü katletmek nedir? Şimdi şunu kabul edelim, özünde gerçek manada iyi olan bir insan, bir silah edinip, planlayıp, çocuklarını yada onların önünde annesini katletmez.

yanıt50
yanıt2
BUĞRA EMRECİKSİN:

Dostum toplumda genel anlamda bir çürüme var, bu çürümenin ana kaynağı ekonomik darboğazdır. Elbette her insan ekonomik sıkıntı yaşıyor diye ailesini katletmez fakat bir çok etken bir araya geldiğinde ve akıl sağlığı yitirildiğinde cinnet geçirmeler yaşanıyor.

yanıt34
yanıt6
BUĞRA EMRECİKSİN:

Mesela Norveç, İsviçre, Yeni Zelanda gibi ekonominin, refahın yüksek seviyede olduğu, eğitim kalitesinin yüksek seviye de olduğu ülkelerde kaç tane böyle haber görüyorsunuz, böyle haberler Ortadoğu zihniyetinin, fakirliğin, eğitimsizliğin olduğu ülkelerde yaygın olarak görülüyor.

yanıt43
yanıt12
Perwer:

Bu cinayetin sebebi TikTok gibi sosyal medya uygulamaları veya şu lanet televizyon dizileri yoksa ben de hiçbir şey bilmiyorum.

yanıt23
yanıt5
ismail bey :

Hayvan açken, insan tokken azar.... İnsanlar şükürsüz oldu...

yanıt12
yanıt4
Süleyman KARADAĞ:

Deli rolü yapınca kurtulacağına inanan bir kesim var hala ülkemde. Cidden var!

78
3
yanıtYanıtla
Musa Gerçekçi:

Üç tapanca ve alti şarjörüde uzaylılarmı getirmiymiş !

70
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title