Haberler

İstanbul'da koca dehşeti! Dini nikahlı eşi ve 2 kızını öldürdü

Güncelleme:

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahahallesi'nde Suat Güney, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Zeliha Güney Mine Güney'i silahla vurarak öldürdü.

Ümraniye'de Suat Güney, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü.

Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahahallesi'nde bulunan sitede meydana gelen olayda; Suat Güney, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları Zeliha Güney (31) Mine Güney (30) 'i silahla vurarak öldürdü.

POLİS, KAÇAN KOCANIN PEŞİNDE

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Suat Güney'in olaydan sonra kaçtığı öğrenilirken polisin çalışması sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fatih Sultan Mehmet Fatih Sultan Mehmet İstanbul Ümraniye Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Arman Usa:

bunlar asilmadikca bu manyaklar akillanmaz, halka acik infaz gerekli bunlara.Taksim meydaninda sallandiracaksin

246
42
yanıtYanıtla
Erhan Sarac:

Geçim sıkıntısı dert çok ekonominin sorumlusu düşünmez bunları

yanıt42
yanıt53
İbrahim Hilmi:

Yeter artık, bu kaçıncı???!!!

148
10
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Sayın hanımefendiler; bir erkek size resmi nikah kıymıyorsa, resmi eşi olarak yanına yakıştıramıyorsa niyetinin ciddi olmadığı, gönül eğlendirdiği zaten bellidir. Dini nikah dediği de sadece sizin tepkinizi engellemek, azaltmak ya da kendi vicdanını rahatlatmak içindir. Uzak durun; her an her türlü tehlike gelebilir; her gün de görüyoruz işte örneklerini. Dini nikah, beraber yaşamanın, en kibar haliyle flört etmenin kılıf uydurulumuş halidir. Yıl olmuş 2024, daha dini nikah deniliyor...

120
32
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Ha bu arada... Eksik ifade ettim harf sınırlamasından dolayı; dini nikaha saygım var, evlenebilseydim ben de kıyardım. Ama sadece dini değil; resmi nikahla beraber.

yanıt99
yanıt5
Export 86:

Resmi nikah yapınca kurşun geçirmiyor mu? Boşanma aşamasındaki eşini katletti gibi haberleri hiç mi okımadın katil resmi yada dini nikah ayırt etmiyor

yanıt39
yanıt11
Zaky:

Dini olunca kac adreste kac karisi bir kendisi biliyor. Adamin karaktersizlik orani artis gosteriyor.

yanıt34
yanıt7
Martin Sikertel:

@Export 86 önce bir okuduğunu anlamayı çalış. Ha o kapasiteyi erişebilirsen sonra yorum yap; olur mu?

yanıt9
yanıt6
JY:

21. YUZYILDAYIZ DINI NIKAH NE YA.

29
71
yanıtYanıtla
Umut Kılıç:

Ortada resmi bir nikah olmadığına göre bu bir aile cinayeti değil, dost hayatı yaşayan bir piskopatın işlediği cinayet. Başlığı düzgün atın

48
21
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title