Haberler

Trafikte Dehşet Saçan Sürücü Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

Tokat'ta trafikte drift yapan sürücü, önündeki araca çarpmaktan korkmadı ve cadde boyunca tehlikeli anlar yaşattı. O anlar bir araç kamerasına yansıdı.

Trafikte drift atan sürücü önündeki araca vurmaktan korkmadı, cadde boyunca tehlikeli anlar yaşattı, o anlar kameraya yansıdı.

Olay, gece saatlerinde Tokat merkezde gerçekleşti. Şehrin en işlek caddelerinden olan Çeçenistan Caddesi'nden Mevlana Caddesi'ne seyir halinde olan Mercedes marka 06 BZP 380 plakalı araç, trafiğe açık alanda drift atarak ilerledi. Tehlikeli hareketlerini Mevlana Caddesi içerisinde yapan araç, korku dolu anlar yaşattı. Trafiği tehlikeye atan araç önünde seyir halinde olan araca çarpmaktan korkmayarak yaptığı harekete devam etti. Kaldırımları teğet geçerek yaptığı tehlikeli hareketlere devam eden araç saniye saniye görüntülendi. Aracın yaptığı tehlikeli hareketler orada seyir halinde olan bir otomobilin araç içi kamerasına yansıdı. Birkaç drift denemesinin ardından başarısız olan araç olay yerinden hızla uzaklaştı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tokat 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title