Haberler

Trabzon'da akrabalar arasında silahlı kavga: 2 kardeş yaralandı

Güncelleme:

Trabzon'un Araklı ilçesinde yaşanan silahlı kavgada, akrabalar arasında çıkan tartışma sonucunda 1'i ağır olmak üzere 2 kardeş silahla vurularak yaralandı. Olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı.

Trabzon'da akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada kan aktı: 2 yaralı

TRABZON Trabzon'un Araklı ilçesinde akrabalar arasında yaşanan silahlı kavgada 2 kardeş silahla vurularak yaralandı.

Olay ilçenin Yolgören mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, S.D. dün akşam geçmişe dayalı bir husumet nedeniyle tartıştığı akrabaları İbrahim Bilgin ve Ayhan Bilgin'le sabah saatlerinde evlerinin önünde yeniden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.D. belindeki silahla akrabası Bilgin kardeşlere kurşun yağdırdı. Olayda İbrahim Bilgin karnından aldığı kurşun yaraları ile ağır yaralanırken, ağabeyi Ayhan Bilgin ise ayağından yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan İbrahim Bilgin ise Kaşüstü Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. S.D. olay sonrası bölgeden kaçarak uzaklaşırken, yakalanması için güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trabzon Araklı Kavga 3.Sayfa Genel Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title