Haberler

Trabzon'da 80 yaşındaki baba, zihinsel engelli kızını öldürüp intihar etti

Güncelleme:

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki bir kişi, 52 yaşındaki zihinsel engelli kızını tabancayla ateş ederek öldürdü. Yaşlı adam daha sonra aynı tabancayla kendini vurdu. Eve giren ekipler, baba ve kızının cansız bedenleri ile karşılaştı.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde 80 yaşındaki bir adam, 52 yaşındaki zihinsel engelli kızını tabanca ile öldürüp aynı silahla intihar etti.

Trabzon'da 80 yaşındaki baba, zihinsel engelli kızını öldürüp intihar etti

ZİHİNSEL ENGELLİ KIZINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Olay, ilçenin Toklu mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gül sitesinin 6. katında yaşayan Yaşar Aytekin ve zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'e ulaşamayan yakınları çilingirle eve girdi. Eve giren yakınları Yaşar Aytekin ve kızını kanlar içerisinde görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Trabzon'da 80 yaşındaki baba, zihinsel engelli kızını öldürüp intihar etti

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede baba ve kızının hayatını kaybettiği belirlenirken, polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Yaşar Aytekin'in tabancayla kızını öldürdükten sonra aynı silahla kafasına ateş ederek yaşamına son verdiği tespit edildi. Savcının incelemesinin ardından baba ve kızının cenazeleri otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ortahisar Trabzon Baba Olay Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Kenan Tepretoğlu:

Allah affetsin, ikisine de rahmet eylesin, ben öldükten sonra ne yapar kızım diye düşünmüş olmalı, mekanları cennet olsun inşallah

562
13
yanıtYanıtla
wqwq wwqw:

Aynen hocam kimbilir başına ne gelecek diye düşündü benim ailemdede zihinsenlengelli kız kardeşim var rabbim mekanlarini cennet etsin bizlerede sabır ihsan etsin

yanıt405
yanıt6
OkuYorum:

Türkiyede böyle engelli insanların ailesinden sonra bırakılabileceği bir kurum yok gerçekten. Benim de kardeşim özürlü, ben yeni kanser geçirdim. annem babam 80 civarı. bana birşey olursa kardeşim napar diye düşünüyorum. o yaşta bunların altından kalkmak kolay değil.

339
9
yanıtYanıtla
erge_nekon:

Sen yüce gönüllü bir kardeşsin inşallah sana birsey olmaz

yanıt28
yanıt0
İsmail Hakkı Özdemir:

Allah rahmet etsin, dedenin gücü artık bitmiş kızını ardında çaresiz bırakmak istememiş sanki

116
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title