Haberler

Hastanenin karşısındaki parka cenin atıldı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki parkta cenin bulundu. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri kutu içindeki cenini incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürdü. Ceninin yaklaşık 2 ya da 3 aylık olduğu tahmin ediliyor.

Sultangazi'deHaseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki parkta cenin bulundu. İhbar sonrası parka gelen olay yeri inceleme ekipleri kutu içinde bulunan ve yaklaşık 3 aylık olduğu tahmin edilen cenini incelemek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürdü.

LİSE ÖĞRENCİLERİ FARK ETTİ

Dün öğle saatlerinde Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşısında bulunan bir parktan geçen lise öğrencileri gördükleri kutudan şüphelendi. Öğrenciler polis ekiplerine haber verdi.

ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen polis ekipleri kutunun içerisinde cenin buldu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından 2 ya da 3 aylık olduğu tahmin edilen cenin Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Hastanenin karşısındaki parka cenin atıldı

Hastanenin karşısındaki parka cenin atıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Kurumu Sultangazi İstanbul Adli Tıp Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500

Yorumlar (6)

Tutankamon Hoca:

Ceninin nesini incel,iyorsun ülkeyi incele zinayı suc olmaktan cıkardılar kim kime dum duma onu incele

100
11
yanıtYanıtla
taze vatandaş:

parti kur oy verelim

yanıt32
yanıt7
Tng Trk:

zina suc deil ki. zina ahlaksizliktir. yani ceza yedi mi, birdaha yapmiyacak mi??

yanıt25
yanıt9
Sebastian Szymanski:

İlişki yaşayabilirsin bu insanoğlunun yaratılışında var. İlla evli olmak zorunda değilsin ihtiyaçlarını gidermek için ancak korunmasını da mı bilmiyorsunuz bukadar cahil olmayın.

12
30
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Laik ve çağdaş bir ülke burası isteyen istediğini yapar kim ne diyebilir nokta

5
13
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Laikler özgür Türkiye'nin tadını çıkarıyor bırakın.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title