Haberler

Sözde tarikat liderinin istismarda bulunduğu kız çocuğunun ifadesi dehşete düşürdü: Annemin yanında öpüyordu

Güncelleme:

Müridinin 12 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan sözde tarikat lideri Fatih Nurullah soruşturmasında söz konusu kız çocuğunun ifadesi ortaya çıktı. Küçük kız istismara uğrarken annesinin de yanlarında olduğunu ve şahsın kendisini ilk öptüğünde 100 TL para verdiğini söyledi.

Sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Şağban, 12 yaşındaki kız çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanmıştı. Kız çocuğunun polise verdiği ifadede, şoke eden detaylar ortaya çıktı. Küçük kız, istismara uğrarken yanında annesinin de olduğunu söylerken, ilk öpüldüğü zaman Şağban'ın kendisine 100 TL verdiğini aktardı.

PEDAGOG EŞLİĞİNDE İFADESİ ALINDI

'Uşşaki Tarikatı lideri' olarak tanıtan ve Fatih Nurullah adını kullanan 58 yaşındaki Eyüp Fatih Şağban 'çocuk istismarı' suçundan tutuklanmıştı. Soruşturmayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Haber Global İstihbarat Şefi Selahattin Günday'ın ulaştığı bilgilere göre istismara uğrayan kız çocuğunun ifadesi pedagog eşliğinde alındı. Savcılıkta yaşadığı istismarı tüm ayrıntılarıyla anlatan çocuğa, bu yaşadıklarından kimlerin haberi olup olmadığı soruldu.

"ÖPTÜĞÜ ZAMAN 100 TL PARA VERDİ"

Kız çocuğunun ifadesinde yer alan detaylar ise şu şekilde: "Beni öptüğü zaman herkes aşağıda oluyordu. Kimseye söylememem için beni tehdit etti. Bana olayın ilk gerçekleştiği gün 100 TL para vermişti.

"ANNEMİN YANINDA ÖPÜYORDU"

Ben annem ve arkadaşları ile birlikte Fatih'in yanına girerdim. Her girdiğimde beni yanağımdan ya da dudağımdan öperdi. Annem ve arkadaşları da bunu görürdü. Annem bu kişiyi Allah dostu olarak gördüğünden ve zarar gelmeyeceğini düşündüğünden bu hareketlere tepki vermezdi."

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Fatih Haberler

500

Yorumlar (313)

komplocu:

islam dininde tarikat cemaat hatta mezhep yoktur, bunlar sonradan çıkmış islam dinini bölen şeylerdir.

143
320
yanıtYanıtla
emre:

islam dininde tarikatı bırak Dünyada islam inanışından öncede diğer dinlerde tarikat vardı , , Tarikat nedir yol demektir sana dinini tam anlamıyla öğretecek yol, , Türklerde selçuklulardan başlayıp Osmanlı imparatorluğuna kadar yöneten ve gelen tüm Hükümdarlar bir tarikata bağlıydı. . Bugün Türkiyede İslamiyeti bırak 25 ten fazla Hristiyan 10 dan fazla Yahudi tarikatı var ve bugün Türkiyede en elit en kültürlü Hristiyan ve yahudiler bu tarikatlara bağlı . . Müslümanlara gelincemi yanlış oluyor. . ?

yanıt59
yanıt36
Emre:

islam dininde nasıl Meshep yokmuş birkere Meshepin ne olduğunu bilmiyorsun konuşuyorsun boş boş . . ? Eskilerin bir lafı vardır soyun , sopun meshebin nedir. . ? Dünyada 4 meshep vardır hepsi Hak mesheplerdir Türklerde 90 hanefi meshebindendir . . .

yanıt55
yanıt11
emre:

Gerçekten tarikatlara karşıysanız önce Mason Localarını kapatın , , Adamlar Şeytana tapıyor. . . İstanbulda Taksimde Localarının bulunduğu sokağın adı Nuri_Ziya sokak bu sokağın anlamını biliyormusun. . ? Şeytanın bilge ışığı yada kutsal ışığını Nuri ziyaya çevirerek cambazlık yapmışlar. . . Ziya _Tevratta şeytanın ismi olarak geçer Yahudilere yol gösteren onun (ziya) ışığı altında aydınlananlar hadi ses çıkarsanıza bu adamlara senede 1 günde bakire kızları kurban ediyorlar . .

yanıt3
yanıt2
Cnk:

Sizin sizin gibi sapıklar yüzünden insanlar dinden soğuyor adi herif

94
102
yanıtYanıtla
Kendin:

herkes kendinden sorumlu sen kendine bak kolay degil gercek muslumanlik

yanıt8
yanıt11
mürsit:

yil 2020. mürsit felan kalmadi hepsi rahmetli oldu. simdikiler. ALLAH korusun okumaya utandim. kücük cocuga meyillenmis . simdiki mürsitler bunlar. koyunlar halen koyun. pesinden gidiyor

73
93
yanıtYanıtla
cevap:

sözüne katiliyorum. hakiki mürsit. rahmetli oldu. simdikiler sahte olanlari. koyun sürüsü sayisi fazla. bunlar karilarini kizlarini daha cok teslim ederler

yanıt1
yanıt0
TC:

böyle olaylarda malum milliyetçi kesimin sesi çıkmıyor. eğer şu olay herhangi bi sivil kuruluşta olsaydı orayı yakarlar taşa tutarlardı. . hadi şu dergahı bırakın yakmayı bi yürüyüş yapıp slogan atsanıza. . mümkün değil yapmazlar, çünkü bizim devlet zaten tarikat demek. . tam aşağılık yobazsınız. arapları cehalette geride bıraktık. iğrenç mahluklar

94
22
yanıtYanıtla
ABD ABD:

bir hafta içinde biri kediye cinsel fantazi dizeleri, biri de çocuk kitabı olan iki yayın gündeme geldi. . sosyalist çevreler sus pus. . milliyetçiler kimseye de saldırmadı. . iğneyi kendine batır hele. çuvaldıza bakarız.

yanıt16
yanıt44
Tüm 313 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title