Haberler

Yayaya yol vermediği için ceza kesilen eski milletvekili polislere hakaret etti

Güncelleme:

Yalova'da yaya geçidinden geçen bir kişiye yol vermediği gerekçesiyle 598 lira ceza kesilen MHP eski İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu polis ekipleriyle tartıştı. Ceza kesilmesine sinirlenen Barutçu, "Adamlığı öğrenin. Ben buraya tekrar geleceğim, eşkıyalar. Biz FETÖ'cülerden neler çektik, hala sızıntıları ile uğraşıyoruz?" dedi.

Yalova'da polis ekipleri, otomobiliyle seyir halindeyken yaya geçidinde bekleyenlere yol vermediği gerekçesiyle Milliyetçi Hareket Partisi'nden ihraç edilen eski İstanbul Milletvekili İhsan Barutçu'ya 598 lira ceza yazdı. Cezaya sinirlenen Barutçu, polis ekiplerine, "Adamlığı öğrenin. Ben buraya tekrar geleceğim, eşkıyalar. Biz FETÖ'cülerden neler çektik, hala sızıntıları ile uğraşıyoruz" tepkisi gösterdi.

İddiaya göre, MHP eski İstanbul milletvekili İhsan Barutçu, Yalova şehir merkezinde 34 KT 2794 plakalı aracıyla seyrederken yaya geçidi üzerindeki bir yayaya yol vermedi. O sırada oradan geçmekte olan bir sivil polis memuru tarafından uyarılınca aralarında tartışma yaşandı.

Yayaya yol vermediği için ceza kesilen eski milletvekili polislere hakaret etti

ESKİ VEKİLDEN POLİSLERE: ADAMLIĞI ÖĞRENİN

Polis memurunun ihbarı üzerine olay yerine gelen trafik polisleri, İhsan Barutçu'ya yayaya yol vermemek suçundan 598 lira para cezası kesti. Bu duruma sinirlenen Barutçu, polis ekiplerine, "Adamlığı öğrenin. Ben buraya tekrar geleceğim, eşkıyalar. Biz FETÖ'cülerden neler çektik, hala sızıntıları ile uğraşıyoruz" dedi.

Ehliyetini polis ekiplerine veren Barutçu'ya "yaya geçidinden geçmek üzere bulunan yayalara geçiş hakkı tanımamak" suçundan 598 lira para cezası uygulandı.

Yayaya yol vermediği için ceza kesilen eski milletvekili polislere hakaret etti

Yayaya yol vermediği için ceza kesilen eski milletvekili polislere hakaret etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İhsan Barutçu MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (28)

messa:

kapi kapi milletten oy dilen. secil. ve sonra boyle piskin piskin millete polise kafa tut bu ancak turkiyede olur dunyayi gezdim boyle bisey gormedim . . . . . . . .

19
5
yanıtYanıtla
BUMU ADAMLIK ?:

ADAM OLUN DEMİŞSİN AMA ADAM OLSAYDIN YOL VERİRDİN.

20
4
yanıtYanıtla
hamza:

adam vekilliği krallık falan sanıyordu cezayı yiyince milletin vekili olduğunu hatırladıysa zoruna gitmiştir

10
2
yanıtYanıtla
AYYILDIZ:

ULAN BİDE MİLLİYETÇİ OLACAKSINIZ POLİS ASKER SEVDALISI OLACAKSINIZ HE SİZİN BU DEVLETİN HALKIN ÜZERİNDEN MENFAATİNİZ BİTTİĞİ ZAMAN HER HALTI YERSİNİZ İYİ OLMUŞ

5
6
yanıtYanıtla
Mecnum:

Adaletiniz yok yok gideceksiniz tek tek

7
3
yanıtYanıtla
ADALET:

Önce sen adam olacaksın.

7
3
yanıtYanıtla
de:

Ulan her işinize gelmeyene fetocu demekten bıkmadınız mı?

8
1
yanıtYanıtla
Tekkeli:

Adam yediği cezayı bile fetöden biliyor vay arkadaş ne günlere kaldık

8
1
yanıtYanıtla
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAMANİR:

Peki benim polisim bu ADAMDAN şikayetci olmadımı?Nasıl böyle bir hakarette bulunur?Şimdi isbatlasın FETÖÇÜ olduklarını. Yoksa Mahkemeler ne güne duruyor?

6
2
yanıtYanıtla
ismail:

maske takmadığı içinde ceza yazılmalıydı

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title