Haberler

Olayla hiç alakası yoktu! Market sahibi, dünürlerine ateş açan saldırganın kurbanı oldu

Güncelleme:

Konya'da bir şahıs, markette karşılaştığı dünürleriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıs, belinden çıkardığı tabancayla ateş açtı. Saldırı nedeniyle market sahibi öldü, yaralanan 5 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Dün akşam saatlerinde Cihanbeyli ilçesi Karabağ Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Orhan Ç., aralarında husumet bulunan dünürleriyle bir markette karşılaşınca aralarında tartışma çıktı.

6 KİŞİ YARALANDI

Tartışmanın büyümesi üzerine Orhan Ç., belinden çıkardığı tabancayla market içine ateş açtı. Açılan ateş sonucu marketin sahibi Gökhan Aydoğan ile 5 kişi yaralandı. Ağır yaralanan Gökhan Aydoğan olay yerinde hayatını kaybetti.

Dünürlerine markette ateş açtı: 1 ölü, 5 yaralı

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Orhan Ç.'nin yaraladığı dünür olduğu 5 kişi ise ambulanslarla Cihanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan Orhan Ç., jandarmanın takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Dünürlerine markette ateş açtı: 1 ölü, 5 yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cihanbeyli Aydoğan kavga Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title