Haberler

Başına taş düşen işçi feci şekilde can verdi! Kan donduran anlar kamerada

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde inşaat alanında baret takmadan oturan işçinin başına, telefonla konuştuğu sırada taş düştü. İnşaat işçisi hayatını kaybederken; olay anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Geçen cuma saat 11.00 sıralarında Köprülü Mehmet Paşa Sokak'taki inşaat alanında baret takmadan inşaat alanında oturduğu yerde telefonla konuşan Ali Ekber Ölmez (30)'in başına üst katlardan taş düştü. Yere yığılan Ölmez, sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ölmez, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Başına taş düşen işçi feci şekilde can verdi! O anlar kamerada

O ANLAR KAMERADA

İnşaat işçisinin başına taş düştüğü an güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin oturduğu yerde telefonla konuştuğu, o sırada üst katlardan taşın oturan işçinin başına düştüğü görülüyor. Hayatını kaybeden Ali Ekber Ölmez'in cenazesi memleketi Kars'a gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü Köprülü Haberler

500

Yorumlar (34)

Burhan:

Yahu bunun din ve imanla alakasi yok. Santiyede calisan herkesin Baret takma zorunlulugu var. Arkadas Allah Rahmat eylesin oda bizden biri. Herzaman BIRSEY OLMAZ demiyormuyuz. Bir kisinin yaptigi Kurallara 83 Milyon uyuyormu??HAYIR 83 Milyon kendi kurallarini kendileri yapiyor ve KIMSEDE uymuyor. Örnek, örnekmi?? iste Covid Pandemisi, herkes kurallara uysa BU DURUMA GELMEZDIK. Örnek TRAFIK, daha fazla yazmayacagim. Yanlis düsünüyorsam yazin.

27
3
yanıtYanıtla
Süleymanci:

Muska taksın daha iyi korur.

yanıt2
yanıt6
Es-ko:

Yanlış düşünmüyosnz da ben yanlışlıkla beğenmeME butonuna bastım ??

yanıt1
yanıt1
Beyaz Adam:

Doğru kardeşim yazdığın her kelime doğru, hatta az bile söyledin.

yanıt1
yanıt1
Polskibus:

Taksaydi baretini o da. Elli kere söylüyoruz işçilere. Olan mühendise olacak bir tek ona üzülüyorum. Yoksa işçi ölmüş vs... Ölmeseydi o da, sorumlu davransaydi. Sahada baret takmazsan, arabada kemer takmazsan, sokakta maske takmazsan, kısacası hiçbir şeyi kafana takmazsan, beklemediğin anda sana böyle takarlar.

17
6
yanıtYanıtla
Beyaz Adam:

Allah rahmet etsin. Taş ensesine düşmüş. Baret olsaydı taş barete çarpıp yön değiştirir en fazla sıyrıkla atlatırdı. Tabi ne desek boş ecel geldi cihane başağrısı bahane. Kurallara uymak en doğrusu.

16
4
yanıtYanıtla
Bu ne:

Baret takması gerekirdi evet, ama o taş düşmeyecek. Demekki iş güvenliği kapsamında yeterli önlem alınmamış. Türkiyede inşaatlarda acı bir gerçektir bu.

yanıt7
yanıt2
DRAGER:

BARET TAKMALIYDI İSG GÖREVLİSİ SORUMLU TUTULMALI

14
5
yanıtYanıtla
İşte bu:

İşte en saçma işte bu. Kardeşim her saniye iş veren ve ise çocuk gibi peşinde mi koşacak. Saçma bir saniyelik olay

yanıt8
yanıt2
DRAGER:

İŞTE BU BEY ONLARIN İŞLERİ BU ZATEN.

yanıt2
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title