Haberler

Eski sevgilisi tarafından öldürülen Elif'in hastanedeki son anları ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de Elif Güneş adlı genç kadın, kendisini son kez konuşmaya çağıran erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı şahsın, Elif'i hastaneye getirdiği anların görüntüsü de çok geçmeden ortaya çıktı. Ağır yaralanan genç kızın kendinde olmadığı görüldü.

23 Temmuz'da Kadıköy'de yaşanan olayda K.G., eski sevgilisi Elif Güneş'i (30) konuşma bahanesiyle aracına bindirmiş ve silahla yaraladığı genç kadını Üsküdar Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine bırakarak kaçmıştı. Zanlı K.G.'nin Elif Güneş'i silahla vurduktan sonra hastaneye getirdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

DOKTORLAR MÜDAHALE EDİNCE KAÇTI

Görüntülerde K.G.'nin yaralı genç kadını tekerlekli sandalye ile acil servise soktuğu ve o esnada bilinci kapalı olan Elif Güneş'e doktorların müdahale etmeye başlamasının ardından saldırganın hızla kaçtığı görüldü. Polisin Kadıköy'de yakaladığı saldırgan adliyeye götürüldükten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eski sevgilisi tarafından öldürülen Elif'in hastanedeki son anları ortaya çıktı

Eski sevgilisi tarafından öldürülen Elif'in hastanedeki son anları ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Elif Güneş Haydarpaşa Üsküdar Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (3)

Mikail arman:

Sayın vekiller, sayın yöneticiler,idam cezasıdan vazgeçtikte lütfen acil olarak ağır ceza kanunları getirin.Sayın savcılar sizde mağdurlara hakaret sayılan şartlı salıverme uygulamasından, alışkanlığından vazgeçin.Karar verirken insani ve vicdani değerleri gözardı etmeyin lütfen.

66
1
yanıtYanıtla
osman ereyli:

yalana bak yanlışlıkla vurmuş 2 tane kafasına 1 tane kalbine yanlışlıklamı vurdun olyor kimi kandırıyorsun sen katilsin işte idam gelmeli idam şart

3
0
yanıtYanıtla
corci:

bu milletten olmaz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title