Haberler

Erzurum haberleri | Oltu çayında kaybolan adamı arama çalışmalarına kadavra köpekleri eşlik ediyor

Güncelleme:

Erzurum gündem haberi | Oltu çayında kaybolan adamı arama çalışmalarına kadavra köpekleri eşlik ediyor Erzurum'un Olur ilçesi Yeşilbağlar mahallesinde 28 Nisan 2022 tarihinde meydana gelen trafik kazasında Oltu çayında kaybolan Fevzi Bulut'u arama çalışmalarına Jandarma Kadavra arama köpeği ile iki gün aradılar yine...

Oltu çayında kaybolan adamı arama çalışmalarına kadavra köpekleri eşlik ediyor

ERZURUM - Erzurum'un Olur ilçesi Yeşilbağlar mahallesinde 28 Nisan 2022 tarihinde meydana gelen trafik kazasında Oltu çayında kaybolan Fevzi Bulut'u arama çalışmalarına Jandarma Kadavra arama köpeği ile iki gün aradılar yine bir ize rastlanmadı.

Fevzi Bulut'un cesedini bulmak için son bir umutla Jandama Komutanlığına bağlı SAK, JAK, AFAT, Olur İlçe jandarma personeli ve jandarma kadavra ama köpeği Sade ile iki gün boyunca Oltu çayı ve Ayvalı Barajının başlangıcında arama yapıldı en küçük bir ize rastlanılmadı. Kadavra arma çalışmalarını yakından takip eden Olur Belediye Başkanı Sıddık Demircan 28 Nisan 2022 de ilçemizi hüzne boğan bir trafik kazası olmuştu üç vatandaşımız Oltu çayına düşmüştü Sevinç Bulut ve Büşra Tosununun cesetlerini ayvalı barajında bulunmuştu ama Fevzi bulutla ilgili o gün bugün bir ize rastlanmadı ve 130 günü aşmasına rağmen arama çalışmaları devam ediyor zaman zaman ekipler başka olaylara gittiği için aram vermek zorunda kalıyorlardı inşallah bu süreçte Fevzi Bulut'u da buluruz iki gündür kadavra köpekleri ile arama iki gündür yoğun bir ama yapılıyor barajda ve Oltu çayındaki su seviyesinin düşmesi nedeni ile inşallah bir ize rastlarız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erzurum Olur Oltu Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title