Haberler

Gittiği eğlence sonu oldu! Gondoldan düşen Ahmet, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Malatya'da arkadaşlarıyla birlikte gondola binen 26 yaşındaki Ahmet Kaya, güvenlik kemerinin açılması sonucu düştü. Yaralanan Kaya, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Orduzu Pınarbaşı mesire alanındaki lunaparka giden Ahmet Kaya (26) ile arkadaşları, gondola bindi. Gondol hareket ettikten kısa süre sonra Ahmet Kaya'nın taktığı güvenlik kemeri açıldı. Kaya, gondoldan düştü.

Gondoldan düşen Ahmet, hayatını kaybetti

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Ahmet Kaya, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Gondoldan düşen Ahmet, hayatını kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Kaya Haberler

500

Yorumlar (6)

Fatma Öztürk:

Emniyet kemeri varmiydi acaba.bu lunapark çok tehlikeli hiçbir güvenlik önlemi yok.bakim yok.en kötüsü burayı denetleyen bir belediye yok.olsaydi buradaki ilk ölüm değil çünkü

164
5
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

Ne emniyeti kardesim kalkiyor ayaga avazi ciktigi kadar bagiriyor. ondan sonra yoluna gdiyor. adam gibi otursa oradan dusmesi imkansiz.

2
3
yanıtYanıtla
berk Vural:

Ya arkadaş binmeseniz olmuyormu ne gerek var şahsen bana para verseler yine böyle şeylere tenezül etmem biraz akkılı olun

1
2
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

nefret ederim öyle insanın miğdesini kaldıran şeylerden

0
1
yanıtYanıtla
H.EvreN Durmaz:

Gondollarij cogunda kemer yok, o yuzden kesinlikle binmiyorum dusme riskiniz cok insan korkuyor

0
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Allah Eahmet Eylesin.Bu Lunapark Oyuncaklarina Kim TUV Veriyorsa, Sorumlusu Odur, TUV Olmadan Kim Ruhsat Veriyorsa, Sorumlusu Gene Odur.Sigortalari Olmadan Calisma ve Calistirma Ruhsatlarini Kim Veriyorsa, Sorumlusu Gene Odur..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title