Haberler

Kocası tarafından öldürüldüğü iddia edilen kadının, intihar ettiği ortaya çıktı

Güncelleme:

Ordu'nun Aybastı ilçesinde geçen akşam eşini öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan koca, kadının intihar ettiğinin belirlenmesinin ardından serbest bırakıldı.

İlçeye bağlı Esenli Mahallesi'nde 21 Ocak tarihi akşam saatlerinde edinilen bilgiye göre Aysel Y. (36) isimli kadın, evinde silahla vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

BARUT İZİ ORTAYA ÇIKARDI

Durumunun bildirilmesi üzerine polis ekipleri, kadının kocası olan M.A.'yı (53) cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Yapılan sorgulamalar ile birlikte M.A.'dan örnekler alan polis ekipleri, topladığı delilleri kriminal inceleme için Samsun'a gönderdi. Yapılan kriminal incelemelerde, solak olduğu belirlenen Aysel Y.'nin elinde barut izine rastlanmasının ardından kadının intihar ettiği anlaşıldı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

İncelemenin tamamlanmasının ardından Aybastı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan M.A., Aybastı Adliyesi'ne sevk edildi. M.A., savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Aybastı Ordu Haberler

500

Yorumlar (2)

Hamit Gündoğdu:

Garip bir ölüm vakası daha. Cinayet mi? İntihar mı? Sorusu kriminal sonucun rekor bir sürede çıkması belirlemiş!!!

14
10
yanıtYanıtla
Basralı Hasan :

Ben bu kişinin köylüsüyüm. Türkiyede maalesef öldürülen kişilerin yakınları akrabaları güçlü ise katilin ceza alma ihtimali daha çok yoksa öldürülen garipse jet hızıyla kriminal sonuçla serbest katil bir başka birini öldürebilirsin diye serbest kalıyor. Şuç makinesi insanlar ne hikmetse her zaman serbest kalıyor. Daha yakın zamanda hapisten çıkmış alkolik uyuşturucu kullanan insanlar serbest kadın cinayetlerini önlemek bu kadar basit mi ?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title