Haberler

Alkolü fazla kaçırınca tanımadığı yaşlı adamı öldüresiye dövdü! Dehşet anları kamerada

Güncelleme:

Bursa'da alkollü şahıs eve yürürken tanımadığı yaşlı adamı kemer, tekme ve yumruklarla feci şekilde dövdü. Yaşlı adamın durumu ciddiyetini korurken, küfür ettiği için dövdüğünü söyleyen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa'da alkol aldıktan sonra yolda yürürken tanımadığı Ali Ş'yi pantolon kemeri, tekme ve yumruklarla döven Ferhat Saka (33) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ağır yaralı Ali Ş'nin hayati tehlikesi devam ederken, öldüresiye dayak anları bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

TANIMADIĞI ADAMA VURMAYA BAŞLADI

Olay, geçtiğimiz perşembe akşamı Kestel ilçesi Ahmet Vefik Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde bir sokakta alkol alan Ferhat Saka, daha sonra evine doğru yürümeye başladı. Saka, bu sırada daha önceden tanımadığı Ali Ş. ile karşılaştı. Taraflar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Ferhat Saka, Ali Ş'ye tekme ve yumrukla saldırdı. Saka, aldığı darbeler karşısında yere yığılan Ali Ş.'ye bu kez de pantolonundan çıkardığı kemerle vurmaya başladı.

TUTUKLANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı ayırarak, Ferhat Saka'yı gözaltına aldı. Dakikalarca dövülen Ali Ş. ağır yaralandı. Yaralı yaşlı adam, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Yoğun bakımda tedavi gören Ali Ş'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ferhat Saka, dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Saka, çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

"KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN DÖVDÜM"

Ferhat Saka'nın mahkemede yaptığı savunmada, "Olay olmadan önce uzun süre içki içtim. Sonra eve gitmeye karar verdim. Bu sırada yolda biriyle karşılaştım. Neler olduğunu tam olarak hatırlamıyorum. Ancak bana küfrettiğini duydum. Ben de bu yüzden sinirlendim ve vurmaya başladım. Alkolün etkisi geçtikten sonra bunu nasıl yaptığıma inanamadım. Pişmanım, bilerek yapmadım" dediği öğrenildi.

YAŞLI ADAMIN DÖVÜLME ANI KAMERADA

Öte yandan Ferhat Saka'nın Ali Ş.'yi dövdüğü anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülere; Ferhat Saka'nın yerde yatan Ali Ş.'ye pantolon kemeri, yumruk ve tekmeyle defalarca kez vurduğu anlar yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Kestel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler?
500

Yorumlar (26)

serpil:

nasıl bir ülkede yaşıyoruz. . . inan sokağa çıkmak tehlikeli oldu. . . . . . . . . .

16
4
yanıtYanıtla
Ver mehteri:

Herkesin bizi kıskandığı bir ulkeyiz.

yanıt7
yanıt3
cimbomlu:

Alkol Türkiyenin en büyük problemi rica ediyorum REISTEN bunada el atilsin ve derhal heryerde alkol icmek yasaklansin, uymayanada esek sudan gelene kadarda dayak atilsin.

5
11
yanıtYanıtla
FENERLİ:

SEN ŞİMDİ YİYECEN DAYAĞI BENDEN

yanıt3
yanıt2
BALKESLİ:

BENCEDE EL ATSIN KALDIRILSIN. . . . . . . . . FENERLİ SENDE BENDEN YİCEN ŞİMDİ ZIRTO

yanıt1
yanıt0
Bozoklu:

Olur mu layiklik elden gider

yanıt0
yanıt0
nevzat:

Yanınıza biber gazı taşıyın, böyle durumlarda hem karşıdakinin canına bir zarar vermemiş olursunuz hem de kendinizi korursunuz.

9
4
yanıtYanıtla
Trabzon:

Senin gücün ihtiyarami geciyi yiyiyosa gel gence kafa tut da hurda etsinler seni

7
4
yanıtYanıtla
FANİ:

Zıkkım iç

6
5
yanıtYanıtla
Deniz:

Aynen

yanıt3
yanıt2
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title