Haberler

Balıkesir haberleri | Balıkesir'de komşu kavgası: Baba oğul hayatını kaybetti

Güncelleme:

Edinilen Balıkesir haberine göre Balıkesir'de komşu kavgası: Baba oğul hayatını kaybetti Balıkesir'in Edremit ilçesinde iki komşu arasında çıkan kavgada bıçaklanan baba oğul hayatını kaybetti.

Balıkesir'de komşu kavgası: Baba oğul hayatını kaybetti

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde iki komşu arasında çıkan kavgada bıçaklanan baba oğul hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Edremit 723 Sokak No: 8 Kuzey Ada Evlerinde meydana gelen olayda, 1. dairede ikamet eden E.O. isimli şahıs ile daire 2 de ikamet eden M.Z. Bilier (57). ve oğlu D.B. Bilier arasında henüz sebebi bilinmeyen bir sebepten ötürü komşu kavgası çıktı. Çıkan tartışma bir süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada üç kişi yaralandı. Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle 3 kişinin durumunun ağır olduğu görüldü ve olay yerine ambulans çağırıdı. Yaralılan 112 ambulansları ile Körfez ve Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. M.Z.Bilier ve D.B.Bilier kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti, E.O.'nin ise Edremit Devlet Hastanesinde tedavisine devam ediliyor.

Olay yerinde yapılan incelemeler olayda kullanıldığı değerlendirilen 2 bıcağa el konuldu. Konuyla ilgili Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Olayda yaşamını yitiren baba ile oğulun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Edremit Baba Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title