Haberler
BBC

Köpeği direksiyon başında görüntülenen sürücüye para cezası

Güncelleme:

Slovakya'da polis ekipleri, seyir halindeki hızlı bir aracın direksiyonunda görüntülenen köpeğin sahibine para cezası kesti. Köpeğin sahibi ise sürücü koltuğundayken köpeğin bir anda kucağına fırladığını söyleyerek kendini savundu.

Slovakya Polisi, hız kamerasında direksiyon başında görüntülenen köpeğin sahibine para cezası verdi. Köpeğin sahibi, köpeğin direksiyona bilinçli bir şekilde geçmediğini, bir anda fırladığını söyledi.

KÖPEĞİN FIRLDIĞINI İDDİA ETTİ

Polisin Facebook sayfasında paylaştığı fotoğrafta, bir arabanın içinde direksiyonun başında gülümseyen bir köpek yer aldı. Köpeğin sahibi ise sürücü koltuğundayken köpeğin bir anda kucağına fırladığını savundu.

SÜRÜCÜYÜ YALANLADILAR

Fakat yetkililer, başkent Bratislava'nın kuzeydoğusundaki Streusy köyünde gerçekleşen bu olayın görüntülerinde aniden kucağa sıçrama gibi bir hareketin gözlemlenmediğini aktardı.

Slovakya'da Köpeğin Direksiyon Başında Görüntülenmesine Cezai İşlem

HIZ DA YAPMIŞ

Cezanın aşırı hız nedeniyle de kesilmiş olabileceği söylense de durum netleşmedi. Öte yandan Slovakya Polisi evcil hayvan sahiplerinde, yola çıkarken hayvanlarını sabitleme hatırlatmasında bulundu: "Küçük bir hayvan bile sürüş halindeyken hayatınızı ve sağlığınızı tehlikeye atabilir."

BBC

Slovakya Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title