Haberler

Mahalleliden torbacılara dayak! O anları kayda alıp itiraf ettirdiler

Güncelleme:

Okmeydanı'nda torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları, mahalleli tarafından darbedildi. O anları kaydeden şahıslar, torbacılara suçlarını itiraf ettirirken çıkan binlerce lira ile satışa uyuşturucuları ise polise teslim etti.

Dün saat 17.00 sıralarında Şişli Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde iddiaya göre akşamüstü iki şahıs sokak üzerinde uyuşturucu madde satmak istedi.

TOPLANIP DARBETTİLER

Bunu fark eden mahalleli, iki şahsı yakaladıktan sonra tekme ve yumruklarla darbetti. Yüzü kanlar içinde kalan iki şahıs mahalleli tarafından konuşturularak uyuşturucu sattıklarını itiraf etti.

O ANLAR KAMERADA

Şahısları üstlerinden ise uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen binlerce lira ve 6 paket satışa hazır eroin maddesi ele geçirildi. Şahıslar ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Okmeydanı 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

Mehmet Mirdeslioglu:

Ellerinize sağlık allah sizin gibilerin sayısını cogaltsin

149
10
yanıtYanıtla
zübükzade:

karakola şikayet etmeye git biz ilgilenmiyoruz narkotiğe git derler narkotiğe gidersin eğer öyle değilse iftira sucundan dava acılır der içeri almamak icin bunları uğraşıyorlar sebebini anlayamıyorum

123
22
yanıtYanıtla
RDK 1903 :

kardeşim bilmeden yorum yapma. karakol gayet güzel ilgileniyor okmeydanı bayağı temizlendi bunlardan.halk daha önce bulaşmak istemiyordu bunlara polisten aldığı cesaretle müdahil oluyorlar.

yanıt57
yanıt24
atilla erdoğan:

adam doğru söylüyor karakollar polisler aman iş yapmayalım aman şikayete gelmeyin diye kırk takla atıyorlar

yanıt20
yanıt30
Ahmet Ispir:

adaletin olmadığı yerde halk kendi adaletini sağlar.

117
18
yanıtYanıtla
mekanci1 genc:

Bunlari ağababalatini bulup idam rdin bunlarinda biyerlerini kirin bidaha satamasinlar

123
1
yanıtYanıtla
Burhan Ayyildiz:

Tamamda Torbacıları niye Darp ediyorsunuz,oda bir suc yasaların karşısinda!gencecik gencler bunlar yöntem yanlış bence..bunların büyük başlarini yakalicaksiniz

30
80
yanıtYanıtla
High Priv:

Biri gider öbürü gelir başlarındakiler tutuklanmadığı sürece olan gençlerimize olur... Tutuklamak isteyen de çok kolay arar bulur çıkartır tutuklar bu başları.

68
7
yanıtYanıtla
ozer karatas:

her satıcıya ustunde ayakalanan malı kullandıracaksın ne var ne yoksa anında basacaksın bakalım satacak insan kalırmı

66
3
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

Yarın da "serbest kalan torbacının intikamı" adlı filmi seyrederiz.

23
33
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title