Haberler

Şırnak'ta 'taşıma seçmen' iddiası gerginliğe neden oldu! Polise hakaret eden şüphelilere gözaltı

Güncelleme:

Şırnak'ta 6 bine yakın seçmenin kayıtlı olduğu okulda tek bir sivil seçmenin olmadığı, askerlerin oy kullandığı iddia edildi. Olayı yatıştırmak isteyen polislere hakarette bulunan kişiler, yakalanarak gözaltına alındı.

Şırnak'ta, 6 bine yakın oyun kayıtlı olduğu okulda tek bir sivil seçmenin olmadığı iddia edildi. Tüm seçmenlerin asker olduğunu söyleyen kişiler, oy kullanmaya gelenlere "Onursuzlar, haysiyetsizler" şeklinde hakaret etti. Okul önünde gerilim tırmanırken, olayı yatıştırmaya çalışan polislere de hakaret eden şüpheliler gözaltına alındı.

OY KULLANMAYA GELEN SEÇMENE HAKARET

Türkiye genelinde oy verme işlemleri devam ederken, bazı illerde gerilimin tırmandı. O illerden birisi de Şırnak oldu. Tümgeneral Ömer Keçecigil İlkokulu'nda kayda geçen görüntülerde, bazı kişiler okulda toplam 5950 seçmenin kayıtlı olduğunu ve aralarında tek bir sivil olmadığını iddia ederek oy kullanmaya gelenlere tepki gösterdi.

Şırnak'ta 'taşıma seçmen' iddiası gerginliğe neden oldu: Askerlere hakaret eden şüphelilere gözaltı

POLİSE HAKARET EDEN KİŞİLERE GÖZALTI

Okul önünde toplanan kalabalık grup, sandığa giden kişilere yönelik, "Onursuzlar, haysiyetsizler" şeklinde ağır hakaretlerde bulundu. Taraflar arasında arbede çıkarken tansiyon her geçen dakika daha da yükseldi. Olaylar üzerine harekete geçen emniyet yetkililerine de hakaret edildi. Tespit edilen şüpheliler tek tek gözaltına alındı.

Şırnak'ta 'taşıma seçmen' iddiası gerginliğe neden oldu: Askerlere hakaret eden şüphelilere gözaltı

Şırnak'ta 'taşıma seçmen' iddiası gerginliğe neden oldu: Askerlere hakaret eden şüphelilere gözaltı

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Şırnak Hukuk 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (53)

Alperen:

GöZalTına Almayın KurşUnadiziN.

650
283
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Kendileri mevsimlişik işci olarak gelip adana mersinde ögrenci olarak gelip ardahan karsda oy veriyor asker polis doguda yaşayacak çalışacak oy veremezmiş.işlerine geldigi gibi konuşuyorlar yıllarca alışmışlar

yanıt529
yanıt139
Demir Acer:

Idam şart bu salyali kakalaklara

yanıt418
yanıt148
Ahmet Gültekin:

Hem suçlu hem güçlü yazıklar olsun zehir zukkum olsun ülkem bunu hak etmiyor

yanıt241
yanıt79
İbrahim Demirel:

Şırnak’a gidin Afganistan’dan farkı yok. Bir topluluk bu kadar cahil olmamalı, okuma yazma bilmeyen, 10 tane çocuk yapıp sonra sokağa atan 5. yüzyıl dan kalma bir mıllet. Memlekete faydalı bir tane işleri yok. Kafalarına acaip şeyler takıp şalvar giyiyorlar. Bir çoğu Türkçe bile bilmiyor. İşleri güçleri memlekete zarar vermek. Bu ıktıdarın en büyük hatalarından birisi de bunları çok şımartması oldu.

yanıt420
yanıt194
Alkurt:

NEDIR TÜRKIYENIN SIZDEN CEKTIGI, HER TARAFTA PROBLEM CIKARTIYORSUNUZ, POLISLERIMIZE HAKARET EDEMEZSINIZ, POLISE DAHA FAZLA YETKI VERILMELI KI, GEBERTSINLER HEPSINI.

410
156
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Eşeği adam edersin bunları yine edemezsın. 21. Yüzyıl da yaşıyoruz, ülkemizin bir kesimi hala mağara adamlığını bırakmıyor. Şırnak kadar bu memlekete maddi manevi zararı olan bir kaç sehır daha var, verin Suriye yada Irak’a onlarda kurtulsun bizde.

293
132
yanıtYanıtla
D:

Ölçüsüz bir tipsin belli ki. Hani oturup oturup göbekten boş konuşan tiplerden.

yanıt26
yanıt55
tamer topaloglu:

Sen evini verir misin?

yanıt2
yanıt0
Abdullah Özen:

Göz açtırmayın evlatlar. taşkınlık yapmasınlar

284
111
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title