Haberler

Şırnak'ta kadına taciz iddiası! Darbedilen kamu görevlisi açığa alındı

Güncelleme:

Şırnak'ta bir kamu görevlisi, yolda yürüyen bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kalabalık tarafından darbedildi. Hastaneye kaldırılan kamu görevlisi, tedavisinin ardından soruşturma kapsamında açığa alındı. Olayla ilgili 4 şüpheli de gözaltına alındı.

Şırnak'ta alkollü olduğu öne sürülen bir kamu görevlisi Z.Ç., yolda yürüyen bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kalabalık bir grup tarafından darbedildi. Yaralanan Z.Ç., tedavisinin ardından açığa alındı.

KADIN ÇEVREDEKİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Dicle Mahallesi Orman Caddesi'nde yaşanan olayda iddiaya göre, alkollü olduğu belirtilen kamu görevlisi Z.Ç., yolda gördüğü evli ve tanımadığı bir kadına arkasından sarıldı. Tacize uğrayan kadın, bağırarak çevredekilerden yardım istedi.

DARBEDİLEN KAMU ÇALIŞANINI POLİSLER KURTARDI

Olay yerine toplananlar, Z.Ç.'yi darbederek yaraladı. Bölgede devriye görevinde bulunan polis ekipleri olaya müdahale ederek, Z.Ç.'yi kalabalığın elinden kurtardı. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

AÇIĞA ALINDI

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Z.Ç., tedavisinin ardından Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Z.Ç.'nin açığa alındığı belirtilirken, 4 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şırnak Hukuk 3.Sayfa Toplum Haberler

500

Yorumlar (8)

MuG:

Alkol icindeki pisligi zaaflarini ortaya cikariyor. Icme o zaman git tedavi ol...

241
18
yanıtYanıtla
Zafer ÖZEVLİ:

Bu tip ahlaksızlar zora gelince alkol almıştım diyerek işin içinden siyriliyorlar.

yanıt132
yanıt9
Şehmus Enes:

Alkol her kötülüğün başı Alkollüyüm diyeni neden maruz görüyor bu yasalar anlamıyorum madem alkol insanın yaptıklarını hatırlatmayacak derecede aklını başından alıyorsa suç unsuru sayılması gerekmiyormu acaba

yanıt16
yanıt1
Murat Gokce:

ne alkolü algı yaratma. adamcağız yardım isteyen bir kadına yardım ederken PKK lıkar tqrafından linç ediliyor. olayın aslını astarını bilmeden yorum yapıyorsunuz.

yanıt5
yanıt8
Seyfullah Demir:

Arkadaş hepiniz de bir namus bekçisi kesildiniz adamı ne hale sokmuşlar yazık lan cilveli kadın görseniz havaya fişek gösterisi yaparsınız ama bir araya gelince namus zengini olursunuz. Bu adamın hakkı sizden sorulur bir gün..

48
166
yanıtYanıtla
Hamit Birkan:

Asker olduğu yazılmamış ki.

13
53
yanıtYanıtla
Firat Tas:

Yapanların ellerine sağlık

21
5
yanıtYanıtla
Murat Gokce:

olayın aslı astarı o değil. adamı tuza çekmiş2 vatandaşlar. yardım isteyen kadına yardım etmek isterken insan bozması kişiler tarafından linç ediyor. kalleş insanlar. asker devlet düşmanı bunlar. her türlü hile yaparlar. daha öncede eşinin yanında pazara çıkan astsubayı arkadan vururlar onursuz insanlar.

9
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title