Haberler

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: Katillerin kim olduğunu biliyorum ama delilim yok

Güncelleme:

Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, katıldığı bir özel röportajda "Sinan'ı öldürenlerden her kötülüğü beklerim. Katilleri biliyorum ama somut delilim yok." ifadelerini kullandı.

Uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, eşinin katillerinin kim olduğunu bildiğini söyledi.

"KATİLLERİN KİM OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Ayşe Ateş, Sözcü TV'den İpek Özbey'e konuştu. Ayşe Ateş, eşinin katillerini tanıdığını ancak somut delilleri olmadığını belirterek "Her şey açıkça ortada. Bunu ben de söylemiyorum. Ben kim olduklarını biliyorum ama nasıl söyleyeyim. Somut delilim yok. Çünkü orada değildim. Olayı görmedim. Bunu hakimler savcılar söyleyecek." dedi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: Katillerin kim olduğunu biliyorum ama delilim yokSinan Ateş ve Ayşe Ateş

"CUMHURBAŞKANI MUTLAKA BANA YANIT VERECEK"

Ateş, konuşmasının devamında "Ben artık bu yükü taşıyamıyorum. Ben devletimi yanımda görmek istiyorum. Ben basın açıklamamda Sayın Cumhurbaşkanı'na seslenmiştim. Onun bu vebalin altına gireceğini düşünmüyorum. Mutlaka bana yanıt verecek." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022'de Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede vefat etmişti.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sinan Ateş Ayşe Ateş Ankara Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Zafer ÖZEVLİ:

adalet hak hukuk her kese eşit mesafede değil.

59
2
yanıtYanıtla
RAMAZAN KOZANHAN:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Tanıma fırsatı bulamasamda, son yıllarda beni en çok üzen ölüm haberi oldu. İnşallah filleri ve varsa azmettiricileri bulunur ve cezasını çeker.

38
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Delilin yoksa neye kime göre suçluyorsun... Birisi sana bir şey dediyse şu dedi de yok şu yaptı gören var diyorsan şu var de ama böyle ortaya taş atıp 50 kişinin çıkarmasını bekleme yakışmaz... Kocan güzel insandı onu incitme yazıktır... Haksız yere zaten öldüyse cennetliktir der peygamber efendimiz

1
19
yanıtYanıtla
Mehmet Gümüş:

Ya Allah Bismillah diye başa getirdiklerimiz, Allah tan korkupta suçluları ortaya çıkarmıyor, Ya Rab sen bizi koru

12
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title