Haberler

Otomobilin boyasını beğenmeyip para vermeyen müşterisini öldürdü

Güncelleme:

Aydın Nazilli'de bir oto boyacısı, müşterisini göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Tutuklanan boyacı, polisteki ifadesinde "Seyhan Can'ın otomobilini boyadık ancak boyayı beğenmediği için paranın bir kısmını ödemedi. Babasını arayarak kalan parayı aldık. Bunun üzerine önce telefonda tartıştık. Ardından eve geldi, yaşanan tartışmada bu olay yaşandı." dedi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde tartıştığı 19 yaşındaki Seyhan Can'ı göğsünden bıçaklayarak öldüren oto boyacısı Murathan Erdoğan, tutuklandı. Oto boyacı Erdoğan'ın, Can'ın otomobilini boyadığı ve Can'ın ise boyayı beğenmediği için para ödemediği ortaya çıktı. Cinayetin ise bu sebeple işlendiği öğrenildi.

Olay, dün saat 07.00 sıralarında Yeni Sanayi Mahallesi 549 Sokak'ta bir evde meydana geldi. Seyhan Can, oto boyacısı Murathan Erdoğan ve babası Seçkin Erdoğan'ın evine gitti. Dışarıya çıkan baba ve oğlu ile Can arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada evden bıçak alıp gelen Murathan Erdoğan, çıkan arbede sırasında Can'ı göğsünden yaraladı. Kanlar için yere yığılan Can, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Can burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otomobilin boyasını beğenmeyip para vermeyen müşterisini öldürdü

OĞUL TUTUKLANDI, BABASI SERBEST KALDI

Polis ekipleri Seçkin Erdoğan ile cinayet şüphelisi olduğu belirtilen oğlu Murathan Erdoğan'ı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Murat Erdoğan tutuklanırken, babası Seçkin Erdoğan ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

OTOMOBİLİNİN BOYASINI BEĞENMEMİŞ

Murathan Erdoğan'ın polisteki ifadesinde, "Seyhan Can'ın otomobilini boyadık. Ancak boyayı beğenmediği için paranın bir kısmını ödemedi. Babasını arayarak kalan parayı aldık. Bunun üzerine önce telefonda tartıştık. Ardından eve geldi. Yaşanan tartışmada bu olay yaşandı." dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nazilli Seyhan Aydın Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (9)

Export 86:

Öldürdüğü için hak vermiyorum ama bu adam hakkını alamadığı için gidebileceği adaleti sağlayacak bir mecra olmadğı için durum buraya gelmiş

192
52
yanıtYanıtla
HALİS ÖZTÜRK:

oldurmese haklı yani boya gerçekten kötü atildiysa araç sahibi napicak onun hakkı nolucak ..

yanıt79
yanıt6
Mustafa ÇİFÇİ:

Boyacı parasının geri kalanını almış. mevzu alacak verecek değil. Babasından aldım paranın geri kalanını diye söylemiş zaten, Ancak bence ölen çocuk'un hakkı yenmiş. Boyacı işini düzgün yapmamış. işini düzgün yapsa konu buralara kadar gelmez.

yanıt8
yanıt1
murat:

Türkiyede büyük bir sorun var hergün ölüm olaylatı harbiden normal değil

119
4
yanıtYanıtla
Kartal:

olaydaki tarafları anlamak için defalarca okumak zorunda kalmak da ne biliyim.

82
7
yanıtYanıtla
Murat Kolukısa:

Yargılanırken boyanın incelenip haklı haksız tespit edilip cezası ona göre kesilmeli,30yılmı müebbetmi.

58
2
yanıtYanıtla
Tekin avci:

Turkiyede oto tamircisi dedinmi aklına direk dolandirilmak gelecek çünkü yüzde 90 böyle çalışıyor işini düzgün yapmaz asla zamanında yapmaz 99 yalan hile milleti dolandırıcı, o paralar ile içki kumar her pislik

43
3
yanıtYanıtla
Serhat Dere:

Öldürülen kişi her zaman haksizdir,hani derlerya canina susamiş birak belasini baskasindan bulsun misali,boyleleri cok kere miletin parasini vermemis taki gumuş tşkl. Biri cikip oldurene kadar

2
2
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Ne dediler Avrupa huzurunu bize borclu diye envai çeşit ülkeden envai çeşit acı getirdiler 20-30 kişi aynı evde kwliyor asgari ücretten düşüğe cqlisiyor Suriyelilere bez mqma hastana herşey bedava bunlar bu halkın huzunu bozan en baştaki faktörler herşey pahalandi millet bitik yeni Türkiye kaostan ibaret ne din dediler onu bile bititdiler

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title