Haberler

Sakarya'da otomobil tıra saplandı: Sürücü hayatını kaybetti

Güncelleme:

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil tıra ok gibi saplandı. Otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Sakarya'nın Serdivan ilçesi D-100 karayolunda otomobilin tıra ok gibi saplandığı kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Serdivan'da Otomobil Tıra Saplandı: Sürücü Hayatını Kaybetti

TIRA OK GİBİ SAPLANDI

D-100 kara yolu Aşağıdereköy Mahallesi mevkii Adapazarı istikametinde meydana gelen kazada, Mustafa Alper idaresindeki otomobil, E.Y. idaresindeki tıra adeta bir ok gibi saplandı. Meydana gelen kazada Mustafa Alper, hurdaya dönen otomobil içinde sıkıştı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Serdivan'da Otomobil Tıra Saplandı: Sürücü Hayatını Kaybetti

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarttı. Sağlık ekiplerince yapılan ilk kontrollerde Alper'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri incelemesinin ardından Alper'in cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Serdivan Sakarya Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500

Yorumlar (5)

DODOK DODOK:

Yıllardır aynı kazaları gören araç üreticileri, bu kamyonun arka tarafını farklı dizayn edemezler mi...

20
2
yanıtYanıtla
Alper güneş:

Allah rahmet eylesin

18
0
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Tırların arkasındaki ışıkların gücü anormal derecede arttırılmalı gözükür olmalılar.

7
0
yanıtYanıtla
fatih denksoy:

Bu kasa dün gece 21.00 civarlarında oldu.Ben bu aracı önceki ışıklarda gördüm önceki ışıkların karşı istikameti trafik ekip kontrolünün yapıldığı polis noktasıydı.Neredeyse her gün kontrol yapılır bu noktada, ama karsı istikamette nedense Adapazarı merkeze kadar yapılmaz.Bu araç 34 plakalı şirket aracı olması sebebiyle aklımda kalmıs.Işıklar ve ekip kontrolu olması sebebiyle o noktada hızlı oldugunu sanmıyorum demekki ileride hız kazanmıs arada fazla mesafe yok ve ısıklarda duran kamyona vurmus

0
3
yanıtYanıtla
Murat Çita:

inammiyorum artik haberlerin yuzde 70 si cinayet kaza olum nereye gidiyo bu ulke boyle

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title