Haberler

Selektörle radar uyarısına ceza yağdı

Güncelleme:

Düzce'de trafik polisinin radar uygulaması sırasında farklı bir yönteme başvuruldu. Radarı başka sürücülere selektör yaparak haber vermeye çalışan 66 sürücü tespit edildi. Sürücülere toplam 45 bin 540 TL ceza kesildi.

9 günlük bayram tatili nedeniyle karayollarında yoğunluk yaşanırken trafik ekipleri de kontrollerini artırdı. Düzce'de trafik polisinin radar uygulama yaptığını selektörle diğer sürücülere haber vermeye çalışan sürücülere ceza yağdı.

EKİPLER FARK EDİP DİĞER ŞERİTTE DE UYGULAMA BAŞLATTI

Ramazan Bayramı tatilinde artan trafik yoğunluğunda hız sınırlarına uyulması için polis ekiplerince denetimler sıklaştırıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri de Çamköy bağlantı yolunda radar denetimi yaptı.

Denetim esnasında radar aracını görüp karşı istikametteki araçlara selektör yolu ile uyarılarda bulunan sürücüler olduğunu fark eden ekipler, diğer şeritte de uygulama başlattı. Selektör yolu ile uyarı yaptıkları tespit edilen 66 sürücüye 690'ar liradan toplam 45 bin 540 TL cezai işlem uygulandı.

Selektörle radar uyarısına ceza yağdı

Selektörle radar uyarısına ceza yağdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

trafik Düzce Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (77)

haksız mıyım:

Bu ceza kanunsuzdur, ceza kesilen vatandaşlar üşenmesin savcılığa gidip dava açsın. Burası kabile devleti değil, selektör yaptığı için niyet okuyarak ceza mı kesilir.?

1066
95
yanıtYanıtla
Narter Nart:

savcılıkta dava açılmaz.

yanıt99
yanıt45
haksız mıyım:

Narter Nart: Açılır kardeşim örnekleri mevcut, lütfen boş yorum yapmayalım.

yanıt94
yanıt87
Narter Nart:

Savcılık ceza muhakemesinde iddia görevini yaparak devlet adına ceza davası (mahkemeye) açan makamdır. Savcılığa dava aç... Hukuk fakültesinde örnek vaka diye okutsunlar...Tarihe geç...

yanıt101
yanıt15
Hek Tor:

Evet, bana yazsalardı o cezayı, bana trafik kanunundaki ilgili maddeyi göstermelerini, aksi halde ödemeyeceğimi söyler mahkemeye bile giderdim... Uffff, mahkeme mi dedim, saçmalamışım yav, hangi mahkemede hak arayacaksın ki HÜKÜMETE karşı, dava devlete karşı olsaydı olabilirdi ancak.

yanıt78
yanıt54
Güray Dilli :

Adrese gelen tebligat üzerine15 gün içinde mahalli Sulh Ceza Mh sine itiraz edilir ve cezanın kaldırılması talep edilir , diye biliyorum

yanıt38
yanıt3
Vatansever:

Selektör yapmak aynı zamanda hırsıza katile teröriste ileride polis var çevirme var gitme geri dön demektir olaya sadece radar olarak bakmayın polis ceza yazmakta haklı ben de Tır şoförüyüm radara gördüğüm halde selektör Çekmiyorum

yanıt40
yanıt30
Anil Ulker:

Adliyede nöbetçi savcıya gidip sikayetini bildirirsin savcılık karar verip mahkeme açar yada takipsizlik verir

yanıt1
yanıt1
Sami İşgören:

sarayın paraya ihtiyacı var araçta yellensen bile ceza kapında:))dikkat edin yellenene bile sellektör yapmayın nokta

434
80
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

aşırı hız yaparak ölümlü kazalara neden olanlar varken bu hız yapanları uyaranlar aldıkları cezayı fazlasıyla hak etmişler

197
142
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title