Haberler

Seçim öncesi sopalı ve yumruklu saldırıya uğrayan Sivas Ziraat Odası Genel Sekreteri, bir gözünü kaybetti

Güncelleme:

Sivas'ta geçtiğimiz günlerde seçim öncesi sopalı ve yumruklu saldırıya uğrayan Ziraat Odası Genel Sekreteri Bekir Yıldız'ın bir gözü görme kabiliyetini tamamen yitirdi. Olayın ardından gözaltına alınan saldırganlardan birisi tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dün sabah saatlerinde Yiğitler Mahallesi Oğuzlar Parkı yakınlarında meydana gelen olayda, işe gitmek için evinin önündeki otomobiline bindiği sırada sopalı ve yumruklu saldırıya uğrayan Sivas Ziraat Odası Genel Sekreteri Bekir Yıldız, ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldız ameliyata alındı.

GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Tedavisi devam eden Yıldız'ın bir gözünün görme kabiliyetini tamamen kaybettiği öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren K.T. ve H.T., Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılan şüphelilerden K.T. tutuklandı, H.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bekir Yıldız Sivas 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (3)

cemil karaca :

Sivasta koskoca 11 yılım geçti o yıllara acırım emin olun hatırlamak dahi istemiyorum kendilerine yiğido ismini takmışlar yiğitlik içmeyle külhabeyilikle dar paça pantolon cepte bıçak elde tesbih sivri burun ayakkabı giymeyle olmaz aynı masada alem yaptığın adamı arkasından vurmaklada olmaz.

418
49
yanıtYanıtla
YILMAZ AKINCI:

Cemil Karaca ne saçmalıyorsun sen. Sivas'ı 11 sene ekmeğini yiyip sonra niye kötülüyorsun. Her memleketin müptezeli var senin yaşadığın yer de herkes evliya mi. Ayrıca hoşuna gitmediyse 11 yıl neden kaldın...

yanıt5
yanıt4
Adem Karabıyık:

Kardeşimize çok geçmiş olsun. Keşke, böyle bir olay hiç yaşanmasaydı. Sivas' ı hiç görmemiş, ve bilmeyenler için söylüyorum: Bu münferit üzücü olay Sivas' ın yiğidolar şehri olduğu gerçeğini değiştirmez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title