Haberler

Seçil Erzan'dan duruşmaya damga vuran talep: MASAK herkesin hesaplarını incelesin

Güncelleme:

Aralarında ünlü futbolcuların da yer aldığı 21 kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla yargılanan bankacı Seçil Erzan, mahkemedeki savunmasında, para aldığı kişilerin hesaplarını MASAK'ın incelemesini istedi. Erzan, "MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder" ifadelerini kullandı.

Ünlü futbolcuların da aralarında bulunduğu kişileri dolandırdığı iddiasıyla yargılanan bankacı Seçil Erzan mahkemedeki savunmasında, "MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder" dedi.

SEÇİL ERZAN İKİNCİ KEZ HAKİM KARŞISINDA

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında, Seçil Erzan'ın da aralarında bulunduğu sanıklar ikinci kez hakim karşısına çıktı. Erzan, mahkemedeki savunmasında gözyaşlarını tutamazken, dikkat çeken bir istekte bulundu. Erzan, para aldığı kişilerin hesaplarını MASAK'ın incelemesini istedi.

Seçil Erzan'dan duruşmaya damga vuran talep: MASAK herkesin hesaplarını incelesin

"ALDIĞIM PARAYI 1 SAAT SONRA BAŞKASI KAPIYORDU"

Hayatında olan herkesin yaşam standartlarının yükseldiğini belirten Erzan şunları söyledi: "Arabaları bir üst modele çıkıyordu. Tarlalar alıyorlardı. Gelirlerinin 3.5 katı kadar paralar kazanıyorlardı" dedi. Evrim Pınar Güzel'den, "Değerlendireceğim" diye para aldığını söyleyen Erzan, "İlk başta değerlendirdim. Ancak sonra değerlendirmeye çalıştım. Ancak değerlendiremedim. Zaten aldığım parayı 1 saat sonra başkası kapıyordu.

"FATİH TERİM FONU DEMEDİM, ABUK SABUK ŞEYLER SÖYLEDİM"

Arda'ya da, 'Para değerlendiriyorum' dedim. Kimseye fon demedim. Semih Kaya'ya çok fazla harcama yapmaması için, 'Yeterince kazandın verdiğinden çok fazla geri aldın, yavaş harca' dedim. 2021 Aralık ayından sonra Bülent Çeviker, Emre Belözoğlu'ndan sonra aklıma ne geliyorsa söylemeye başladım. Fatih Terim ya da Hakan Ateş fonu demedim, abuk sabuk şeyler söyledim.

Seçil Erzan'dan duruşmaya damga vuran talep: MASAK herkesin hesaplarını incelesin

"MASAK HERKESİN HESAPLARINI İNCELESİN"

MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder.

"BEN TEFECİLERİN ELİNE DÜŞTÜĞÜMÜZÜ ÖDEME AŞAMASINDA ANLADIM"

Herkesin arkasında bir tefeci vardı. Ayhan Akman bana 330 bin dolar verdi. 500 bin dolar olarak ödedim. Ayhan Akman benden toplamda 750 bin dolar aldı. Ayhan'a verdiğim para için Semih'ten para aldım. Musa Köse vardı Çorlu'da ben tanımıyordum. 15 bin dolar para verdi. 75 bin dolar para istediler. Ben bu rakamın tefecilikte bile olmadığını söyledim. Ben tefecilerin eline düştüğümüzü ödeme aşamasında anladım.

"EMRE BELÖZOĞLU'NUN PARASI ASLINDA HERKESE DAĞILDI"

Emre Belözoğlu'nun getirdiği paranın bir bölümünü Semih'e bir bölümünü de Fırat'a verdim. Emre Belözoğlu'nun parası aslında herkese dağıldı. 250 bin dolar Atilla Baltaş'a, 650 bin dolar bir diş hekimine gitti. 200 bin solar Muslera'ya gitti. Erkan Ergene'ye 300 bin dolar verdim. Selçuk'a 300 bin dolar verdim. Emre Çolak'tan aldığım paranın yüzde 80'i Fırat Özdemir'e gitti.

Kaynak: Haberler.com / Turan Yiğittekin - 3.Sayfa

Seçil Erzan 3.Sayfa Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (20)

ahmey bulut:

Kadin hakli paralari kazanirken iyidi kaybedince suclu secilmi hepsi incelenmeli kollanmamali

496
11
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Bu kadının dediklerini dinlerler ve yerine getirirlerse çok canlar yanar kanısındayım , tabi üzerlerine gidebilirlerse !

345
7
yanıtYanıtla
vedat cici :

özellikle parator incelensin apar topar kaçar gibi yünanistana gitti bence kadın çok haklı tek kalmış okadar insanın arasında kaçamamış bile çünkü para yok vay be

213
7
yanıtYanıtla
türkün gücü:

kadının sucu yok para veren alan kişieri masak incelemeli... bu kadın tek magdur olmamalı bu davada herkesin arkasında birileri var yiyosa terimide alın görelim adaletinizi

189
6
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

VARYEMEZLERİ iyi tokatlamışsın helali hoş olsun :))

183
12
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Bu kadını kullanmışlar bugün araştırırsanız kim ne vermiş ne almışsa fazlasını devletin tahsil edip mağdurlara vermesi adaletli olur ve adalet varsa bu ülkede devletin açık ve net şekilde ortada olan bu durumu cozer yoksa salla gitsin diyebilir oda Türkiye normal

89
18
yanıtYanıtla
Geçerken uğradım:

Burada mağdur kim acaba aç gözlü insanlar mı? neden açgözlülükten illegal iş yapmaktan para kaybı yaşayanların faturası milletin vergisine kesilecekmiş enayi miyiz biz?

yanıt51
yanıt3
Geçerken uğradım:

ulan biz enayi miyiz aç gözlü insanların illegal işlerinin faturasını ödeyecez millet olarak?

yanıt10
yanıt0
Alper Cesmeci:

terim kacti bile nah gelir bu isler cözülmeden

49
2
yanıtYanıtla
esrefpasali:

herkes verdigi parayi soyluyor, aldigi faizden bahseden yok, bavulla para tasiniyor elden odeme yapiliyor, MASAK ne yapsin? nereden buldun yasasi yok, yok, soyle yapar kisinin beyani, su zamanda su isten bu parayi aldim evde sakladim birikince secile verdim kimse ponza da para kazandim demez, kara para akliyorum demez,..... para verenlerde vergi kacaciligindan yargilanmali...

42
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title