Haberler

Taksiciyi öldürüp araçtan atan şahsın uyruğu belli oldu! İfade vermekte zorlandı

Güncelleme:

İstanbul Sarıyer'de aracına bindiği taksiciyi defalarca bıçaklayarak aşağı atıp araçla birlikte kaçan şahsın İran uyruklu olduğu ortaya çıktı. Türkçe'yi güçlükle konuşan ve kendisini ifade etmekte zorlanan zanlı ilk ifadesinde; taksiden inmek istediğini söylediğinde şoförün kendisinden 200 dolar ücret istediğini, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını söyledi.

Sarıyer'de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu Y.B.G. isimli zanlı, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Dün saat 16.30 sıralarında Sarıyer Tarabya Mahallesi Pamuk Sokak'ta meydana gelen olayda, yabancı uyruklu bir şahıs taksici Yaşar Yanıkyürek'in (58) kullandığı ticari taksiye binmiş, taksici ve yabancı uyruklu şahıs taksi ücreti konusunda tartışma çıkmıştı. Şahıs, Yanıkyürek'i 5 yerinden bıçaklayarak araçtan atıp, araçla birlikte kaçmıştı. Yanıkyürek olay yerinde hayatını kaybetmişti.

KENDİSİNİ İFADE ETMEKTE ZORLANDI

Taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek'i öldüren İran uyruklu Y.B.G'nin İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlandı. Şüphelinin Türkçe'yi güçlükle konuştuğu ve kendisini ifade etmekte zorlandığı belirtildi. Poliste verdiği ifadesinde cinayeti itiraf eden şüphelinin, taksiden inmek istediğini söylediğinde şoförün kendisinden 200 dolar ücret istediğini bu nedenle aralarında tartışma çıktığını anlattığı kaydedildi. Şüphelinin kendisini sorgulayan polislere olayın ardından paniğe kapıldığını, kaçmak için taksiciyi aşağı atarak direksiyona geçtiğini söylediği öğrenildi.

Sarıyer'de Taksici Cinayeti Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

CİNAYET ARAÇ İÇİ KAMERASINA YANSIMIŞ

Yetkililer şüphelinin taksiye nereden bindiğini tam olarak söylemediği, bunun tespit edilmesi için aracın GPS kayıtlarının incelemesinin sürdüğünü belirtti. Öte yandan taksinin araç içi kamerasının da olayı saniye saniye görüntülediği öğrenildi. Görüntülerde şüpheli Y.B.G.'in direksiyondaki Yaşar Yanıkyürek'i onlarca defa bıçakladığı ardından otomobilden atarak direksiyona geçtiği anların görüldüğü belirtildi.

Taksiciyi öldürüp araçtan atan şahsın uyruğu belli oldu! İfade vermekte zorlandı

ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu zanlı Y.B.G. olay yerinden 300 metre ileride kısa sürede yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Y.B.G., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlı emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayına sevk edildi. -

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Sarıyer İran Güvenlik Adliye Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (51)

haksız mıyım:

Sığınmacı ve mülteci cenneti TÜRKİYE.! Yeni TÜRKİYE hiç güzel değil.

1516
43
yanıtYanıtla
İDO BEY:

Yabacı bizim ülkede o kadar rahat dolaşıyor ki biz daha çok kimlik kontrolü oluyoruz yabancı ülkeye gittiğimizde yine bizi kontrol ediyorlar durmadan korkudan her şeyi dikkatli ve tedbirli adım atıyoruz

yanıt555
yanıt14
Hakan:

Milliyetçiyim diyerek Bahçeli'ye oy verenlere yazıklar olsun.

yanıt473
yanıt63
Tolga Tplg:

İrana bize yok bizde onlarda rahat gelir. Böyle uyuzlarda geliyor malesef

yanıt128
yanıt5
Mustafa Karacalar:

lan sen niye her seye yorum yapiyorsun hastamisin kardeş?

yanıt21
yanıt67
Halit:

hastadır buna ilişmeyin

yanıt0
yanıt0
Altay Bozkurt:

HEMEN TAKSIM MEYDANIDA SALLANDIRMAK EN IYI CÖZÜM !

yanıt12
yanıt0
Aykut Kalanoğlu:

Haksızmıyım nasıl oldu da ilk defa doğru akıllı tarafsız bir yorum yapabildin hayret ? kafana saksı falan düşmemiştir inşallah ?

yanıt16
yanıt6
man over:

İranda yapsa cezası idam olurdu.Şimdi içerde vergilerle beslenecek. Ortadoğunun çöplüğü gibiyiz nerede suçlu,suça meyilli,kendi ülkesinde aranan varsa bizim ülkeye dolmuş.200 dolara adam öldüren bin dolara bu ülkede ajanlık bile yapar.

664
16
yanıtYanıtla
Cennet Karabulut:

ülkedeki manyaklar yetmiyordu bide yabancı katillerimiz eksikti

568
4
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title