Haberler

Sapanca'da Bungalov Evde Yangın Çıktı

Güncelleme:

Sapanca'nın Sapanca ilçesinde bulunan bir bungalov evin bitişiğindeki kazan dairesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yol şartları sebebiyle bölgeye ulaşamayınca yangına yangın söndürme tüpleri ve bungalovun havuzundaki suyla müdahale etti. Yangın kontrol altına alındı ve inceleme başlatıldı.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bungalov evin bitişiğinde bulunan kazan dairesinde yangın çıktı. Yol şartları sebebi ile bölgeye ulaşamayan itfaiye ekipleri, yangın söndürme tüpleri ve bungalovun içerisinde bulunan havuzdaki su ile yangında müdahale etti.

Yangın, Akçay Mahallesi mevkiinde bulunan bir bungalov evin bitişiğinde bulunan kazan dairesinde meydana geldi. Bungalovda konaklayan kişilerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye aracı, yol şartları sebebi ile yangının çıktığı kazan dairesinin bulunduğu yere çıkamadı. Bunun üzerine ekipler, yangın söndürme tüpleri ile yaya olarak yangın yerine ulaştı. Bungalov eve ait havuzun suyunu da kullanılarak yangın kontrol altına alındı. Maddi hasarın meydana geldiği yangın ile alakalı inceleme başlatıldı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnceleme İtfaiye Sapanca Olay İtfaiye 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title