Haberler

Şanlıurfa'da Camide Ayakkabı Hırsızlığı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan bir camide yaşanan ayakkabı hırsızlığı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Cami cemaati, yaşanan olaya tepki göstererek ailelere çağrıda bulundu.

- Camide ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasında

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bir camide yaşanan ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Haliliye ilçesine bağlı Cengiz Topel Mahallesinde yaşandı. Mahallede bulunan Osman Ağan Camisine giden henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi, dizlerinin üzerine çökerek namaz pozisyonuna geçti. Namaz kılar gibi bir süre bekleyen şahıs, daha sonra ayakkabıların konulduğu dolaba yöneldi. Ayakkabıları sırasıyla ayağına deneyen şahıs, beğendiği ayakkabıyı alarak uzaklaştı. Rahat tavırlarla yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Cami cemaati yaşanan hırsızlık olayına tepki göstererek ailelerin çocuklarına sahip çıkmasını istedi. Vatandaşlardan Abdullah İzol, "Camide son zamanlarda ayakkabı hırsızlıkları başlamış. Camiye gelen cemaat ayakkabısız eve gidiyor. Buradan ailelere seslenmek istiyorum. Herkes çocuğuna sahip çıksın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Cami Güvenlik Hırsızlık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title