Haberler

1,5 yaşındaki bebeğe istismar olayında kan donduran detaylar! Başına briketle vurup külle boğmaya çalışmış

Güncelleme:

Şanlıurfa'da 1,5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunması olayı ile ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. İstismar nedeniyle 16 yaşındaki H.Ö tutuklanırken; caninin küçük kızı istismar ettikten sonra başına briket ile vurduğu, daha sonra da tandırdaki külle boğmaya çalıştığı öğrenildi.

Akçakale'ye bağlı Sevimli Mahallesi'nde 12 Nisan'da evlerinin önünde 1,5 yaşındaki M.N.Y.'yi göremeyen yakınları, çevrede arama yaptı. Kısa süre sonra küçük kız, ekmek pişirmek için kullanılan tandır fırını yakınında yarı çıplak ve baygın halde bulundu.

KÜLLE BOĞMAK İSTEMİŞ

Yüzü ve ağzı küle bulanan ve başından darbe alan küçük kız, Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı. İhbarla gelen güvenlik güçlerinin yaptığı araştırmada, küçük kızı istismar eden şüphelinin H.Ö. olduğu belirlendi. Mahalle halkının linç etmek istediği H.Ö. ve ailesi, jandarma ekiplerince bölgeden tahliye edildi.

BAŞINA BRİKETLE VURMUŞ

Öfkelik kalabalık ayrıca H.Ö.'nün yaşadığı evi ateşe verdi. Gözaltına alınan H.Ö.'nün, cinsel istismarda bulunduğu küçük kızın başına briketle vurduğu ve tandırdaki küllere yüzünü bastırarak boğmaya çalıştığı belirlendi. Daha önce telefon dolandırıcılığı suçundan cezaevinde kaldığı da tespit edilen H.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Küçük kızın hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Akçakale Haberler

Bakmadan Geçme

Perrier maden suyunda dışkı mı var? Perrier maden suyu neden imha edildi? Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Fatih :

bunun cezasını hakimler savcılar veremez. siz bunu içeri atın içeride gerekli cezayı verirler elbet.

92
2
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

İdamda hayat vardır.

75
0
yanıtYanıtla
Hasan Kara:

idam

67
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu alçak sapığa örnek olacak çok ağır bir ceza verilsin. Ailelerin cehaleti, Îslamın emirlerinden uzaklaşmanın ve çocukları Îslam edebiyle terbiye etmemenin acı sonuçlarıdır bunlar !

55
5
yanıtYanıtla
A B:

Ve alçağın görüntüsü yine yok ifşa edin lütfen birdaha yeltenmeye cesaret edemesin

52
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title