Haberler

Boşanma davası açan eşine kurşun yağdırıp intihara kalkıştı

Güncelleme:

Samsun'da boşanma davası açan eşini sokak ortasında silahla yaralayan adam daha sonra intihara kalkıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan evli çift tedaviye alındı.

Samsun'un Bafra ilçesinde İsmail Y. (70), boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi (43) sokak ortasında tabanca ile vurup, intihara kalkıştı. Çift hastaneye kaldırılırken, durumlarının ağır olduğu bildirildi.

EŞİNE KURŞUN YAĞDIRIP KENDİNİ VURDU

Sabah saatlerinde Bafra ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Tuna Sokak'ta iddiaya göre; İsmail Y., boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi sokakta ortasında tabanca ile başından ve göğsünden vurdu. Kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, İsmail Y. aynı silahla kendini de vurdu.

İhbar sonrası bölgeye ekipler gönderilirken Yıldız Y. ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne, İsmail Y. ise özel bir hastaneye kaldırıldı. İkisinin de durumlarının ağır olduğu bildirildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Boşanma davası açan eşine kurşun yağdırıp intihara kalkıştı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Hukuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

Alp null:

kadın cinayetleri bu ülkede bitmedikçe hiçbirşey düzelmez bu konuda en sert kanunlar uygulanmalı gerekirse yeni kanunlar çıkartılmalı cezalar caydırıcı olmaz ise her gün bu haberleri okumak zorunda kalırız

29
13
yanıtYanıtla
Samet Kurumehmetoğlu:

Müeppet hapis yatıyor öldüren. Daha nasıl caydırıcı bir ceza olabilir merak ettim … boş düz cümle ile eleştirmek yerine daha anlamlı daha kliteli çözüm önerileri gerekli , neden aileler boşanma safhasına geliyor mesela bunu engellemeye çalışmak daha güzel bir çözüm olmaz mı ? Hemen asın kesin … adam kendini de öldürmek istemiş siz daha ağır ceza diyorsunuz umarım boş konuştuğunuzun farkındasınızdır .

yanıt19
yanıt6
Alp null:

arkadaşımız galiba haberleri iyi okumuyor müebbetmiş 15 suç kaydı olan insanlar dışarda geziyor sanıyor herkes içerde ömürlük yatıyor neymiş kendisini de öldürmüş şaka mısınız kendisinden bizene bir başkasının hayatını karartmaya kimsenin hakkı yok

yanıt7
yanıt6
Samet Trabzonlu Gezgin:

Konunun sonuna göre yorum yapıp eleştirirsek çözümsüzlük devam eder ve tekrarları yaşanır (Allah muhafaza) … bence baştan irdelenip kaliteli aile kuramı insanlara öğretilmelidir diye düşünüyorum . Hiç yaşamak en güzeli . Kökten çözmek en ahlaklı olanıdır bence . En ufak bir olumsuzluk yaşanması hepimizi rahatsız eder.

2
0
yanıtYanıtla
Atilla İlhami:

Aileleri darmadağın eden, kadın cinayetlerini azaltmak bir yana da daha da arttıran ''İstanbul sözleşmesi''nin hükümleri acilen kaldırılmalıdır. Fatma Şahin, Özlem Zengin ve KADEM.. Bu cinayetlerin vebali sizin boynunuza.

0
2
yanıtYanıtla
Murat Vural:

70 nere. 43 nere . Bu işin olmayacağı baştan belli .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title