Haberler

Sakarya'da yaşlı adam bisiklet kazası geçirerek yaralandı

Güncelleme:

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde camiden evine bisikleti ile gittiği esnada dengesini kaybeden yaşlı adam otomobile çarparak yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde camiden evine bisikleti ile gittiği esnada dengesini kaybeden yaşlı adam otomobile çarparak yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Akyazı ilçesi Uzunçınar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, camiden evine bisikleti ile gittiği esnada dengesini kaybeden H.C. (65), o sırada arkasından gelen otomobilin aynasına çarparak yere düştü. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi gerçekleştirilen yaralı, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnceleme Sakarya Akyazı Trafik Kazaları 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title