Haberler

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

Güncelleme:

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, 14 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda, ruhsatsız silahlar, uyuşturucu madde ve mühimmat ele geçirildi.

Sakarya'da özel harekat destekli uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı

Yüklü miktarda uyuşturucunun ele geçirildiği operasyon kamerada

SAKARYA - Sakarya'da özel harekat destekli gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı. Yüklü miktarda uyuşturucu ve silahların ele geçirildiği operasyon anları ise polis kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Sakarya'da polis ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik düzenlenen operasyonlar sürüyor. Bu çerçevede Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen ve özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda 14 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üstlerinde ve kaldıkları adreslerde yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet hassas terazi, yüklü miktarda narkotik maddeler, 4 adet kartuş ve 1 adet fişek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhuriyet Başsavcılığı Sakarya Suç Operasyon 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title