Haberler

Spor salonuna çöp döktüler: Ramazanda edepsizlik yapmayın

Güncelleme:

Adana'da oturdukları apartmanın giriş katındaki spor salonundan gelen müzik seslerinden ve sporcuların giyiminden rahatsız olan bir grup kadın, "Ramazanda edepsizlik yapmayın" diyerek salonun içine ve çevresine çöp döktü.

Adana'da gelen müzik sesi ve sporcuların giyiminden rahatsız olan bir grup kadın, "Ramazanda edepsizlik yapmayın" diyerek evlerinin altındaki spor salonuna çöp döktü. Salon görevlileri ve kadınlar yaşanan tartışmanın ardından karşılıklı şikayetçi oldu.

GİYİMLERİNDEN RAHATSIZ OLDULAR

Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Yaşar Baydoğan Caddesi'nde meydana gelen olayda evlerinin altındaki spor salonundan gelen müzik sesi ve sporcuların giyiminden rahatsız olan bir grup kadın, salon görevlileriyle tartıştı.

"RAMAZANDA EDEPSİZLİK YAPMAYIN"

"Ramazanda edepsizlik yapmayın, apartmanın huzuru kalmadı" diye tepki gösteren kadınlar, iş yerinin içine ve çevresine çöp döktü. Yaşananlar, salondakiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Taraflar, polis merkezine giderek karşılıklı şikayetçi oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Spor 3.Sayfa Kadın Yaşam Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

haber kaplanı:

Ortada bir edepsizlik var ama bu edepsizliği yapan salon görevlileri veya salona spor yapmaya gidenler değil.

393
203
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Ortada bir edepsiz varsa kesinlikle o kadınlar değil, o kişileri destekleyenlerdir. Almanya’da da spor salonları var ama böyle daire altlarında değil, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Bende sporu seven, spor yapanlara ise saygı duyan bir insanım lakin kadınlar yerlere çöp atmaları dışında haklılar. Biraz empati yapsanız sizde hak verirsiniz.

yanıt60
yanıt34
taner ipek:

Dindarlar imanlarıyla meşgul olur dinciler ise diğerlerinin diniyle ve güncellemedilerse kuran der ki "Artık sizin dininiz size, benim dinim bana!” (Kâfirûn 109/6)

yanıt5
yanıt1
Tolga Tplg:

Doğru söylemişler kimseyi rahatsız edemezler.

192
274
yanıtYanıtla
SFs Karaca:

Bende başörtüsünden rahatsız olayım o zaman böyle bir mantık olabilir mi yıl olmuş 2024 hala sporcuların veya insanların kıyafetine takılıyor şunun tipe bak

yanıt180
yanıt179
Sezgin Avcı:

Ses yapılıyor diye şikayetçi insanlar

yanıt62
yanıt18
Ancinsan Toranaga:

Sfs karacası yunan mısın ermeni mi yoksa yahudi mi tesettür niye batıyor sana

yanıt1
yanıt0
Ap Acayip ¿:

SFC isimli kardeşim. 2024 yılına girmiş olmamız. Allah (C.C.)'nin şeriatını ve Kur' an-ı Kerim'in mealini değiştirmez. Sonsuza dek şeriat ve Kur'an-ı Kerim aynı kalacak. Değişmesini istediğin bir şey varsa buna ilk kafandan başla.

yanıt61
yanıt22
Ali :

Edepsizlik, çöpü o ekmek teknesine dökenlerin yaptığıdır. Bir insan ibadetini yaparken kendini neden bu kadar satar. İbadet kul-Allah ilişkisidir. Bu kadar olur.

234
96
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

ülkeyi getirdiğiniz hale bakın. herkesi birbirine düşman ettiniz. BİR olalım dediler bir bir ayırdılar böldüler toplumu

124
47
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title